Cuina i vins

Mengem fora?

 

Sortim per Barcelona

 

"El millor banquet del món no mereix ser degustat si nò tens algú amb qui compartir-lo" (Groucho Marx)

Som al temps de les terrasses, les nits caloroses i les converses amb els amics fins a la matinada. Les nits d'estiu són per gaudir-les en bona companyia. Sortir de tapes per Barcelona o fer un còctel en una terrassa és un plaer símbol de vacances.

T'oferim una selecció de propostes per conèixer nous llocs o redescobrir els de sempre. Objectiu, passar un estiu fresc i entretingut! 

A les biblioteques trobaràs:

 

A les biblioteques trobaràs:

Els Còctels del Boadas Cocktail Bar 
Boadas, M. Dolors

Barcelona en 20 coctelerías
Gómez Font, Alberto

Cocktails & drinks book
Muelas, Javier de las
 

 

 

 

 Selecció de webs i apps: 

  • Barcelona Restaurants (Turisme Barcelona) Trobaràs una orientació actualitzada de les propostes culinàries de la ciutat, amb una selecció de 170 establiments gastronòmics, d'alta qualitat i amb preus molt assequibles.
  • Tripdvisor  La web i app més gran sobre viatges, destinacions, restaurants, activitats etc...a partir de les opinions i els consells dels propis usuaris.
  • Foodspooting Web i Aplicació mòbil que permet compartir les fotografies dels plats que mengem. Les imatges es poden etiquetar amb el nom del local i els usuaris hi poden deixar comentaris. 
  • Eltenedeor.es La conegudíssima web de reserves de restaurants ha creat una app amb una base de dades de 6.000 restaurants arreu de l'Estat. Gràcies a l'aplicació descobrirem informació detallada sobre els restaurants més propers: fotos, opinions d'usuaris, menús  
  • Foursquare  IOS  Android Foursquare és una aplicació mòbil de geolocalització amb 30 milions d'usuaris. Les seves recomanacions són breus però és molt útil per descobrir llocs nous, com ara bons restaurants, bars o botigues de gastronomia, entre d'altres. 
  • Time out Barcelona IOS Android Aprofita al màxim l'oci i la cultura de Barcelona amb l'aplicació de Time Out Barcelona per a dispositius Android. Aquesta aplicació és l'agenda més completa de la ciutat actualitzada diàriament.

També et pot interessar:

 
Data d'actualització: 19/08/2015