Clubs de lectura

Club de lectura infantil "La penya del Popis" - Sabadell. Biblioteca del Sud

Vine a formar part de la penya del Popis on t'esperen un munt d'aventures, emocions i rialles amb la tria que fa, cada any, la mascota de la biblioteca. No t'ho perdis! Per a infants de 7 a 11 anys.

 

Sessions els dimarts i dimecres alterns, a les 18 h
Coordinació: Gisela Planas

Els clubs de lectura són tertúlies formades per grups de persones que llegeixen el mateix llibre i es reuneixen periòdicament per comentar-lo. Són trobades adreçades a tothom qui tingui ganes de llegir, conèixer altres lectors i conversar sobre el món dels llibres i la literatura.

Les Biblioteques Municipals de Sabadell us ofereixen una vintena de clubs que poden ser del vostre interès. La biblioteca s'encarrega de proporcionar a tots els participants un exemplar del llibre seleccionat per sessió. Un cop finalitzada la lectura, i coincidint amb una nova trobada, s'intercanvia aquest llibre per un nou títol. En alguns casos, segons les característiques del club i de la lectura escollida, els participants han d'abonar 1,50 € per exemplar en concepte de préstec interbibliotecari (PI) o bé aconseguir els exemplars pel seu compte. L'import del servei  de PI,  que pot variar en funció del nombre d'exemplars que calgui aconseguir per aquesta via, s'haurà d'abonar a la biblioteca en el moment de fer efectiva la inscripció al club.

Aquesta tardor, les Biblioteques Municipals de Sabadell organitzen diversos clubs de lectura.

Per participar-hi només cal tenir el carnet d'usuari de les biblioteques municipals i sol·licitar personalment la inscripció a la biblioteca on es farà el club que més interessi, del 12 de setembre al 30 de setembre de 2017.


El dimecres 18 d'octubre convidem a tots els interessats a un acte obert a tothom en el qual les persones coordinadores de cada club presentaran les novetats de la temporada. Després de la presentació tindrà lloc un acte amb la participació de Gemma Ruiz, autora de la novel·la Argelagues..

L'acte tindrà lloc el dimecres 18 d'octubre a les 18.30 h a l'Auditori de la Biblioteca Vapor Badia.

  • Infants

Data d'actualització: 26/10/2017

Mitjana (0 Vots)