Clubs de lectura

Club de lectura - Novel·la - Roda de Ter. Biblioteca Bac de Roda
Club de lectura - Novel·la

El club de lectura és una activitat oberta, dirigida a totes les persones interessades en la lectura i que tenen ganes de comentar i compartir impressions amb altres persones també aficionades a la literatura. 

La biblioteca obté els exemplars suficients de les obres programades i cada membre del club llegeix llibre a casa per després comentar-lo a la biblioteca un dilluns de cada mes a 2/4 de 4 de la tarda. Les sessions són conduïdes pel personal de la biblioteca que modera el debat i planteja qüestions que estimulen el diàleg entre els lectors. Es parla de si ha agradat o no, dels personatges, de l'estil literari, del context del llibre, etc. 

Durant l'any es programen diverses sessions que compten amb la presència dels autors del llibres llegits o bé amb la col·laboració de conductors experts en les lectures triades per tal d'enriquir i aprofundir la tertúlia. Habitualment les lectures realitzades són novel·les però també es programen i seleccionen obres d'altres gèneres que poden ser la poesia o el teatre, entre d'altres.

Programació gener-juny 2019

  • Gener: El ratpenat, de Jo Nesbo.
  • Febrer: Les Vuit muntanyes, de Paolo Cognetti

  • Març: LLETRES EN VIU: Bel Olid a la biblioteca Bac de Roda. Lectura de Femisnisme de butxaca i Vents més salvatges.
  • Abril: El gran mercado del mundo, de Calderón de la Barca. Dins el programa Llegir el teatre, projecte de clubs de lectura de textos teatrals impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i el Teatre Nacional de Catalunya.
  • Maig: CLUB DEL LLIBRE. Biblioteca Joan Triadú de Vic. Marta Orriols.
  • Juny: El cel no es per a tothom, de Marta Rojals 

La biblioteca prepara cada mes una guia de lectura amb una biografia de l'autor, l'explicació de la seva obra completa i un comentari del títol a llegir per així acostar l'escriptor i la seva producció literària als lectors. La guia va acompanyada d'un punt de lectura amb la data de la sessió.

 

 

  • Adults

Data d'actualització: 22/02/2019

Mitjana (0 Vots)