Clubs de lectura

Club de lectura de Novel·la Biblioteca Bellvitge - Hospitalet de Llobregat, L. Biblioteca Bellvitge
Club de lectura de Novel·la Biblioteca Bellvitge

Som un grup de persones que ens agrada llegir i intercanviar les nostres opinions, en definitiva gaudir del plaer de la lectura compartida.

Llegim tots un llibre que ens proposa i facilita la Biblioteca i un cop al mes ens trobem, amb un@ moderador@, per parlar de la novel·la. Comentem els que ens ha agradat, el que no, aprenem més coses sobre l'autor etc.

A la Biblioteca: ens reunim a la Sala Chill-out, un dimarts de cada mes, de 18 a 19:30h de la tarda.

 

Fer-se membre és gratuït, només cal tenir el carnet de biblioteques.

 

Moderador: Ester Bueno

El darrer trimestre setembre-desembre 2021 farem les lectures següents:

 

El cielo es azul, la tierra blanca: una historia de amor de Hiromi Kawakami.

Novel·la Japonesa guanyadora del Premi Tanizaki, narra la història de Tsukiko, de trenta-vuit anys que porta una vida solitària i es considera no estar feta per a l'amor. Fins que un dia es troba en una taverna al seu vell mestre de japonès, i entre tots dos s'estableix un pacte tàcit per a compartir la solitud. Encara que els costa separar-se, de vegades intenten defugir-se: el mestre, en el record de la dona que un dia el va abandonar; Tsukiko, en un antic company de classe.

Dimarts, 19 i 26 d’octubre, a les 18 h

 

Hôzuki, la librería de Mitsuko de Aki Shimazaki.

Mitsuko regenta una llibreria especialitzada en obres filosòfiques. Allí transcorren els seus dies afablement amb la seva mare i Tarô, el seu fill sordmut. Cada divendres a la nit, no obstant això, es transforma en cambrera en un bar d'alternació de l'alta societat. Aquest treball li permet mantenir la seva independència econòmica, i aprecia les seves converses amb els intel·lectuals habituals de l'establiment.

Dimarts, 23 i 30 de novembre, a les 18 h

 

La chica del cumpleaños de Haruki Murakami

Una jove estudiant que treballa de cambrera ha de passar el dia del seu vintè aniversari treballant al restaurant. L’encarregat es posa sobtadament malalt i es veu obligat a demanar a la noia que porti el sopar a l’amo del restaurant, tasca que acostuma a fer ell mateix. . L’home, un misteriós ancià, li brinda l’oportunitat de demanar un desig, però avisant-la que només en podrà demanar un, i que se’l pensi bé perquè després no se n’hagi de penedir. Il·lustrat per l’artista alemanya Kat Menschik, el volum es tanca amb un postfaci de Murakami, titulat «El meu aniversari», en què l’autor repassa les fites de la seva generació, la que va créixer amb el rock and roll i la revolta del 68.

Dimarts, 14 i 21 de desembre, a les 18 h

 

 

 

  • Adults

Data d'actualització: 15/09/2021

Mitjana (0 Vots)