Clubs de lectura

CLUB DE LECTURA "LLEGIM EL TEATRE" - Garriga, La. Biblioteca Núria Albó
CLUB DE LECTURA

CLUB DE LECTURA “LLEGIM EL TEATRE”

El Club “Llegim el Teatre” és un projecte del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que impulsa la celebració de clubs de lectura de teatre a les biblioteques públiques de Catalunya. El projecte va néixer la temporada 2013/14 i des d’aleshores ha passat de 13 a 70 biblioteques participants (enguany celebra la 5a edició) Es treballen textos d’obres que es programen al TNC, i es combinen amb d’altres de la programació del Teatre El Patronat de la Garriga.

Com funciona?

Els components dels clubs de lectura es troben un cop cada mes a la biblioteca, durant el període d'octubre a juny. L'activitat dura aproximadament una hora i mitja. Les sessions de debat seran coordinades per Francesc Viñas (professor de literatura) i tindran lloc durant la temporada teatral de tardor a primavera.

Quan i on es fan les trobades?

Les trobades tenen lloc a la segona planta de la Biblioteca Núria Albó de la Garriga un dilluns de cada mes de 19.00 a 20.30h.

Què cal fer per participar-hi?

Les places són gratuïtes i limitades. La Biblioteca facilitarà els llibres al club sense cap cost. Cal reservar la plaça de la sessió que t’interessa amb antelació. En cas que finalment no puguis assistir a la sessió, és important que avisis a la Biblioteca el més aviat possible per tal que una altra persona pugui aprofitar la plaça.

Avantatges per als membres del CLUB

Els membres dels clubs tenen un descomptes en la compra d’entrades del TNC (consultar biblioteca).

 

 

 

Places limitades, consulteu disponibilitat a la biblioteca.
  • Adults

Data d'actualització: 30/05/2019

Mitjana (0 Vots)