Clubs de lectura

Club de lectura virtual “Amor i no”

 

Es comentarà el llibre Amor i no d’Alba Dalmau (Angle Editorial). Dinamitza el club de lectura la pròpia autora de la novel·la.

Inici del club de lectura: dimarts 6 d’abril
Trobada virtual: dimarts 27 d’abril, a les 19.00 h

Vull inscriure’m (Places exhaurides!!!)

 

 

Des de la Xarxa de Biblioteques Municipals t’oferim un programa de clubs de lectura virtuals, una iniciativa que té com a objectiu promoure la lectura i el diàleg a través de les noves tecnologies. 

La dinàmica és semblant a la dels clubs de lectura presencials. Durant el temps de lectura, el conductor dona pautes sobre l’autoria i el títol i, els lectors poden exposar els seus dubtes o comentaris a través de la plataforma de comunicació. Cada lectura té una durada d’un mes que finalitza amb una vídeo trobada conjunta dels participants dinamitzada pel conductor del club. 

Els inscrits podran agafar en préstec el llibre de lectura a través de la plataforma eBiblio a partir del dia d’inici del club.

Les plataformes de comunicació utilitzades són:

  • A través de l’eina de clubs de lectura de la biblioteca digital eBiblioCat. Per realitzar la inscripció cal disposar d’un carnet de qualsevol biblioteca pública de Catalunya i registrar-se a la biblioteca digital eBiblioCAT
  • A través de l’app de missatgeria instantània Tellfy. Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta), instal·lar-se l’app Tellfy i sol·licitar l’accés a través de l’enllaç de cada club.
  • Adults

Data d'actualització: 17/03/2021

Mitjana (0 Vots)