Programa de foment de la lectura als bibliobusos


Des de l'any 1995, en què només hi havia un bibliobús en funcionament, la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona organitza un programa de foment de la lectura amb diferents activitats adreçades als infants de les poblacions on els bibliobusos presten servei.

Durant anys el model del programa han estat campanyes anuals centrades en algun tema interessant per a infants de diferents edats.  La campanya consta d'un espectacle de petit format que va acompanyat d'uns lots de llibres que es presten a les escoles i una proposta d'activitats sobre el tema central que es tracti.

Campanya tardor 2016

Aquesta tardor tres bibliobusos seguiran aquest model de campanya centrada en un espectacle. 

Un món d'emocions al bibliobús MontserratUn món d'emocions al bibliobús Montserrat, amb l'espectacle Viatges de paper, creació de Marcel Gros per a aquest programa. Amb aquesta campanya es vol potenciar la lectura des d'un punt de vista vivencial. 
La primera actuació tindrà lloc a La Beguda Alta, el dilluns 3 d'octubre a les 15.15 h.   

Més informació:

La poesia de Joana Raspall al Bibliobús El Castellot


La poesia de Joana Raspall al Bibliobús Castellot, amb l'espectacle: Els secrets de la Joana de la companyia El somni del drac. L'objectiu de la campanya és apropar els infants a la poesia i molt especialment a l'obra de Joana Raspall, l'escriptora que va dedicar la major part de la seva obra als infants. 
La primera actuació tindrà lloc a Sant Martí Sarroca el dilluns 17 d'octubre, a les 15.15 h

Més informació:

La poesia de Joana Raspall al Bibliobús Montau


La poesia de Joana Raspall al Bibliobús Montau, amb l'espectacle: Els secrets de la Joana de la companyia El somni del drac. L'objectiu de la campanya és apropar els infants a la poesia i molt especialment a l'obra de Joana Raspall, l'escriptora que va dedicar la major part de la seva obra als infants. 
La primera actuació tindrà lloc a Les Cabanyes el dimecres 19 d'octubre, a les 9.30 h.  

Més informació: