Fes la teva pregunta a Víctor del Árbol
Fes la teva pregunta a Víctor del Árbol

Víctor del Árbol va ser mosso d'esquadra durant vint anys. El 2006 va publicar la seva primera novel·la, "El peso de los muertos", seguida de "El abismo de los sueños", finalista del XIII Premi Fernando Lara 2008, i de "La tristeza del samurai", Prix du Polar Européen 2012, traduïda a una desena d'idiomes i èxit de vendes a França. Darrerament ha publicat "Respirar por la herida", finalista al Festival Internacional de Cinema Negre de Beaune 2014 a la millor novel·la estrangera, "Un millón de gotas", guanyadora el 2015 del Grand Prix de Littérature Policière, i "Abans de gairebé tot", Premi Nadal de Novel·la 2016. El seu darrer llibre és "Por encima de la lluvia". Aquest any el govern francès ha nomenat Víctor del Árbol cavaller de les Lletres i les Arts.

Envia les teves preguntes a l'autor del 2 al 31 d'octubre mitjançant les entrevistes virtuals. El mateix autor et respondrà properament en aquest web. 

També podràs xerrar amb Víctor del Árbol el 9 de novembre al Club del llibre que acollirà la Biblioteca Central d'Igualada. 

02/10/2017 08:56h