FEMAP 2016, 6ena edició Festival de Música Antiga dels Pirineus
FEMAP 2016, 6ena edició Festival de Música Antiga dels Pirineus

Torna el Festival de Música Antiga dels Pirineus,  aquest any en la seva sisena edició. Un festival que permet  gaudir de la música antiga en espais  arquitectònics i paisatges naturals de gran bellesa del Pirineu de Catalunya, Andorra i Catalunya Nord. Un festival ideal per un tàndem perfecte, turisme i música.

Des del 1 de juliol i fins al 27 d'agost tindran lloc 43 concerts de formacions provinents de Catalunya, Galícia, Andalusia, Madrid, País Valencià, Euskadi, Itàlia i França. Entre elles hi haurà dues produccions pròpies: Vivaldi Quatre Estacions, a càrrec d'una orquestra creada a l'efecte i dirigida per Joan Espina, i  Les músiques del Baró de Maldà, a càrrec del Quixote Quartet i l'actor Carles Canut.

Amb  43 actuacions, que transcorreran arreu del Pirineu de Catalunya, Andorra i Catalunya Nord, esdevé el festival de música antiga de major magnitud de tot Europa.

En aquesta sisena edició s'arriba enguany a una xifra rècord de 28 municipis participants, amb un programa ambiciós tant pel que fa al nombre de poblacions que abraça, com a nivell artístic de les formacions musicals.

Els concerts inaugurals els protagonitzaran precisament les Quatre Estacions a la Seu d'Urgell, Puigcerdà i Berga els dies 1, 2 i 3 de juliol, respectivament.

25/05/2016 12:44h