Novembre Vaca

El dia 4 de novembre arrenca la XVIII Mostra de Creadores Escèniques Novembre Vaca.

Aquesta mostra està organitzada per l’Associació de Creadores Escèniques Projecte Vaca i l'Associació d'Espanyols/es Afrodescendents Hibiscus (organitzadora del Festival Black Barcelona).

Projecte Vaca es constitueix l’any 1998 amb la finalitat que segons elles mateixes expliquen:  “potenciar la incidència de les dones creadores en tots els nivells del sector professional, duent a terme una tasca permanent d'investigació, experimentació i producció en l'àmbit de la creació escènica.”

L'objectiu és proporcionar l’oportunitat de ser visibles a un munt de projectes realitzats per dones en el camp de les arts escèniques. Es du a terme a través de dos eixos d’acció: per una banda, exhibint productes creatius i per un altra, reflexionant sobre el pensament artístic femení.

Fins el 3 de novembre, es desplega una oferta d’activitats a diferents llocs de la ciutat: des de lectures dramatitzades, performances, videocreacions, espectacles fins a xerrades, taules rodones, seminaris, laboratoris de creació, etc.

Alguns dels espectacles que es podran veure són:

No es país para negras dirigida per Carolina Torres Topaga, Cosas de negros or Black is Beautiful, La Blanca dirigida per Luís Moreno, He contado las manchas del leopardo hasta llegar a la luna dirigida per Eva Hibernia o Vakabaret com a colofó a la mostra.

Més informació:

Programació Novembre Vaca 2017 

04/11/2017 12:53h