Els fitxatges d'estiu al món del futbol
Els fitxatges d'estiu al món del futbol

Durant l’estiu és el moment de compra venda de jugadors de futbol més important de l’any. Aquest cop sembla ser que tots els paràmetres econòmics coneguts comencen a trencar-se. Per un sol jugador es mouen fortunes amb les que molt equips de nivell intermig es farien quatre plantilles diferents. En aquest context les dues gran estrelles del FC Barcelona es troben en situacions oposades.

Leo Messi va renovar el passat mes de juliol 3 anys més amb el Barça. El gran jugador ha decidit quedar-se a Can Barça. Ho va fer en tornar del seu casament amb Antonela Rocuzzo, on van assistir molts companys del seu equip, i del corresponent viatge de noces.

El Barça tenia clar que volia renovar a Messi, és el seu jugador més valuós, és una autèntica llegenda viva i el Barça necessita de Messi i Messi necessita del Barça.

En canvi amb Neymar, l’altre gran estrella mundial i de l’equip tot està anant molt diferent.

A París encara recorden que tenien superada una eliminatòria de Champions League amb tres gols d’avantatge a falta de vuit minuts per acabar el partit de tornada. Els dos gols d’aquest jugador i la passada decisiva del definitiu 6 a 1 van fer veure clar al president del PSG que aquest jugador havia d’estar al seu equip.

Despres d'un autèntic serial s'ha fet  efectiva la seva claúsula de rescissió. ¡¡ 222 milions d’euros!! El clan .eymar, toys inclosos, canvia les platges de Barcelona pel fred hivern de la ciutat de l'amor.

Vés al prestatge ►

 

07/08/2017 10:49h