Salut

Nadal i Feng shui

Arriba el Nadal i és per això que volem compartir amb tots vosaltres alguns consells sobre com aplicar el Feng Shui en aquestes festes per aconseguir harmonia a la vostra llar.

Aquesta època festiva és la millor per a crear prosperitat i riquesa. Vet ací alguns remeis Feng Shui per aconseguir unes festes plenes d'energia POSITIVA!!!

 

 

 

 

 

 

Consells útils i fàcils d'aplicar, per omplir la teva vida d'energia:

 

1. Evita el mal "Chi" d'altres persones

Per Nadal podem estressar-nos perquè ens falten hores, ja que hem d'estar amb familiars, amics que no hem vist en molt de temps i tota una sèrie de visites de compromís. Si bé això pot ser divertit o no, l'ideal és que protegeixis la teva llar i a la teva familia del mal "chi" d'altres persones. Si som realistes, el Nadal pot ser un moment emotiu i al mateix temps esgotador.

La millor manera de fer-ho és cremar encens abans que arribin els convidats. El fum sempre ha estat un gran purificador, posa una barreta d'encens a l'entrada de casa teva. El fum de l'encens és com una forma de purificar els nostres pensaments i l'ambient de casa nostra, és imprescindible abans que els nostres convidats arribin.

 

2. Ordre i neteja

Mantenir l'ordre i la neteja és un principi bàsic d'aquesta filosofia. Per tenir el nivell d'ordre i harmonia que el Feng Shui ens aconsella, el primer és netejar l'habitatge i buidar tota la casa d'aquells objectes trencats o que no serveixen i tot el que ja no fem servir, així com aquells objectes que relacionem amb experiències negatives o del nostre passat.

En resum, tot el que no permet el flux de l'energia positiva moure's fàcilment per casa teva.

Per assegurar-nos que tenim harmonia i ordre a casa nostra, hem de tenir un entorn lliure de desordre.

El sistema que jo faig servir per posar en marxa el procés de neteja és arribar a la meta d'un espai agradable i tenir al nostre entorn "totes les comoditats de la llar".
Els passadissos és millor que estiguin lliures d'objectes que impedeixin el pas, així els convidats i l'energia de la nostra casa fluiran amb harmonia.

Neteja i despeja l'entrada de casa teva i eliminaràs energies negatives i convidaràs a la prosperitat i la sort perquè arribin a casa teva.

 

3. Aplicar el color granat o porpra

El color juga un paper molt important en el teu estat d'ànim general i vital. Les nits d'hivern i la llum solar es redueixen bastant. Per tant, és molt positiu afegir forts colors com el vermell o porpra, energia Yang per activar l'energia del Nadal a la llar.

El morat és un color molt potent que està estretament associat amb el color vermell i l'element foc. És ideal per estimular el flux del "chi" i portar vitalitat a casa teva.  Si casa teva no té calidesa i intimitat,  el morat crearà un ambient de luxe, sofisticat i atraient per al Nadal.

De la mateixa manera, pot donar lloc a activar la pasió i el romanç a l'àrea de l'amor i matrimoni del "Ba Gua".

Si creus que el porpra és un color massa fort pots posar el violeta. Tons violetes són ideals pera la meditació, sanació i tornar a connectar amb el teu costat espiritual.

 

4. Activa els teus 5 sentits

Ja hem parlat dels colors, que amb ells activarem la vista, ara comentarem sobre els quatre sentits que falten (oïda, olfacte, gust i tacte). Pensa com pots incorporar aquests 4 sentits a casa teva per Nadal.

So: L'oïda l'activarem amb nadales villancicos i cançons diverses (Augmenta el chi).
Olor: L'olfacte l'activarem amb l'arbre de Nadal, flors o plantes (Poinsettia) o espelmes aromàtiques a taula, això augmentarà l'energia i els bons sentiments.
Contacte: El tacte l'activarem amb una manteta suau per al sofà, mitjons vermells a la xemeneia de diferents teles o de llana. Estovalles de fil fi.
Sabor: El gust l'activarem amb vi, gall d'indi, torrons i, per descomptat, la xocolata!

 

5. El lloc ideal per col·locar l'arbre de Nadal

El Nadal és una època en què les families es reuneixen per tal de reforçar els llaços familiars. 
A casa et suggerim posar l'arbre a la zona de Salut i Familia del Ba Gua.

 

No us perdeu els tallers gratuïts de decoració de Nadal a les biblioteques. Consulta l'agenda

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Vés al prestatge:

Data de creació: 07/12/2017 Data de modificació: 07/12/2017