10 beneficis de practicar Zumba

iStock © OSTILL

El Zumba és una disciplina de ball molt divertida, que poden practicar tant homes com dones. Incrementa la teva energia, millora la coordinació i la condició física, dóna benestar al cos, redueix el greix de més, l'estrès i augmenta l'autoestima.

Recorda que ballar té un efecte positiu sobre els sistemes nerviós i cardiovascular; també, actua com un poderós antidepressiu. Per això, aquí et donem 10 beneficis d'aquesta increïble rutina.

ADVERTISEMENT
 
 1. Un excel·lent crema calories: amb aquesta rutina, la pèrdua de greix s'incrementa, degut a que pots eliminar fins a 800 calories per cada sessió.
   
 2. Tonificant corporal: el ritme de la música i els exercicis aeròbics ajudaran a enfortir els teus braços, cames, glutis i abdominals.
   
 3. No t'avorreixes: la importància d'aquesta disciplina és evitar l'avorriment, perquè no l'abandonis. Un dels beneficis del zumba és que canvia per complet la idea de l'esport, gràcies a la música que s'utilitza; barreja de sons llatins i actuals com reggaeton, salsa, cúmbia, flamenc, merengue, calypso, rumba i samba, entre d'altres.  
   
 4. Fa feliç a la gent: regularment, els exercicis estimulen el bon humor al combinar ritmes divertits amb moviments fàcils, que exigeixen la coordinació de braços i peus.
   
 5. Allibera tensions: En realitzar els diferents passos de ball, augmenten els nivells de diverses hormones i substàncies com les endorfines, que estimulen el bon humor i la relaxació
   
 6. Funciona per a totes les edats: les persones de qualsevol edat són benvingudes; existeixen programes per a tothom, que inclouen un entrenament eficaç i estimulant, independentment de la condició física de cadascú.
   
 7. Aconsegueixes resultats sorprenents en poc temps: si ets constant en utilitzar aquesta tècnica, aconseguiràs evitar el sobrepes i la obesitat; a més tindràs un cos ben modelat i saludable.
   
 8. Sociabilitzes: practicar aquesta disciplina t'ajuda a conèixer gent o pots anar acompanyada dels teus amics
   
 9. Augmenta la tolerància a l'acumulació d'àcid làctic: Alguna vegada, en fer exercici, has tingut la sensació de cremor quan els músculs es cansen? Amb aquesta tècnica t'oblidaràs d'ella, a causa que aquesta disminueix la producció d'àcid làctic.
   
 10. Practicable en qualsevol lloc: aquesta disciplina la pots trobar a moltes ciutats, pel que si et vas de vacances i trobes a faltar fer exercici, et garantim que podràs trobar una classe sense problemes.
   

Els passos de zumba són molt senzills, de manera que pots realitzar-los en un gimnàs o a través de vídeos.  A més, no és una disciplina extremadament estricta pel que fa a passos, el que compta és passar una bona estona, alliberar tensions, estrès i cremar calories. 

font: www.salud180.com

 

Vídeo-demostració

 

  Cerca per PARAULA CLAU al Catàleg Aladí:

A les biblioteques trobaràs: 

 
Videojoc per XBOX One

"Zumba fitness" 2011

Videojoc per Wii

"Zumba fitness 2"  2011 

Videojoc per Wii

"Zumba kids" 2011

Videojoc per Wii

 Selecció de webs:

 

Vés al prestatge de Salut ►

Vés al prestatge d'Esports ►

Data d'actualització: 06/11/2015

Los más prestados
eBiblio. Préstamo de libros electrónicos

 

Campaña otoño en los bibliobuses
Entrevistas virtuales
Red de Bibliotecas Municipales
   Facebook   Youtube  Twitter  Instagram  
Hazte el carné Tràmits en línia Catálogo Guia de bibliotequesPregunta a la bibliotecaSubscríbete a los boletinesGenius Biblioteca Infantil