L'esport a la biblioteca

Et presentem aquest recull d'imatges:

pv esports biblioteques Natacio Terrassa

Esports

Presentació a Terrassa

 

Entre els dies 7 i 15 de novembre de 2016 es fa l'exposició "Cristina Rey : Nedadora olímpica de Terrassa". Es tracta d'una nedadora de distàncies cortes en l'estil d'esquena que va assolir el seu màxim rendiment esportiu la primera meitat dels anys 90 i per tant va ser una esportista de Terrassa que va participar als Jocs Olímpics de 1992. Destaca l'uniforme que va portar a la cerimonia inaugural de l'esdeveniment esportiu i el material fotogràfic personal seu.

Altres activitats que s'han fet aquests dies a les biblioteques

Algunes biblioteques han realitzat activitats destacades recentment.

  • Tres jornades d'esport al carrer. Els dies 20, 21 i 22 de juny es van celebrar unes jornades a la Biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera on es jugava a bàsquet, tennis taula i escacs.
  • Tauler gegant d'escacs a la part exterior de la Biblioteca. Partides a l'aire lliure. A la Biblioteca Santa Oliva de'Olesa de Montserrat.  
  • Xerrada amb Miquel Pucurull corredor popular de maratons i autor del llibre "Mai no és tard". I exposició prestada pel Museu de Terrassa. "La maleta d'en Parra" Se segueix la trajectòria d'aquest futbolista local. A la Biblioteca Districte 5 de Terrassa.
  • Exposició dedicada al món de l'esport (a partir de maig, a l'interior de la biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera)
  • Presentació del llibre Quadern de viatge : de Catalunya al Japó en bicicleta amb el seu autor Francesc Xavier Corominas Mainegre durant el mes de setembre a la Biblioteca Districte 5 de Terrassa.
  • Exposició prèvia als Jocs Olímpics a Esparreguera.
  • Exposició posterior als Jocs Olímpics a Terrassa.

 

Vés a l'apartat de l'esport a les biblioteques  ►

La força de l'esport

Ja has vist com l'espai de la biblioteca pot transformar-se en un lloc on l'esport està molt present. Esquís, cistelles, submarinistes... molts elements diferents recreen un ambient esportiu a diverses exposicions fetes a la Biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera.

Algunes biblioteques han fet diverses exposicions, xerrades i col·loquis amb l'esport com a rerafons. Els Jocs Olímpics van inspirar diverses exposicions que podien ser generals o també específiques sobre figures concretes relacionades.

La Biblioteca de L'Ateneu les Bases de Manresa s'ubica al Centre municipal del mateix nom al igual que ho fa un club d'escacs. Per altra banda aquest reposat esport és protagonista a la Biblioteca Santa Oliva d'Olesa de Montserrat (on surt al carrer amb l'arribada del bon temps) a la Biblioteca Districte 5 de Terrassa i a la Biblioteca Ponent de Sabadell en forma de partides simultànies.

Per primer cop a la Xarxa de Biblioteques Municipals dues biblioteques van ser seu del BCN Sports Film Festival i recollim l’estada de Barçakids a la Biblioteca Ponent de Sabadell.

             Diverses exposicions        Exposicions  olímpiques         Esports a Terrassa                     Els escacs                          BCN Sports Film                         Barçakids

Guanya a pàdel amb la bd5! :

Concurs a les xarxes socials que es farà entre els dies 1 i 15 de juny de 2017. Pots guanyar 25 pilotes de pàdel i un llibre de pàdel. 

Entra aquí a veure més detalls

Mira els següents recursos que pots trobar a les biblioteques on l'esport s'expressa amb força a través de les imatges.

  Ir al estante:

Fecha de creación: 15/11/2016 Fecha de modificación: 02/06/2017