Esports

Presentació a Terrassa

 

Xavier Corominas Mainegre ha presentat el seu llibre "Quaderns de viatge: de Catalunya al Japó en bicicleta" a la Biblioteca del Districte 5 de Terrassa. "Quadern de viatge" narra el viatge en bicicleta que l'autor va realitzar des de Catalunya fins el Japó, des de Salt fins a Tòquio. Xavier Corominas va ser impulsor de la Ruta del carrilet i les Vies verdes de Girona, així com dels Congressos de la Bicicleta a Catalunya i secretari tècnic de la Red de Ciudades por la Bicicleta. La xerrada ha estat programada en el context de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016. 

A aquesta biblioteca també s'han fet dues videorecomanacions relacionades amb el ciclisme:

 

Exposicions sobre els Jocs Olímpics a Esparreguera i Terrassa

 

A la Biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera segueix la febre olímpica. En aquest cas s'han preparat dues exposicions diferents. Una es troba a la sala d'adults amb obres sobre els esports olímpics i l'altra a la sala infantil on els carrers de la pista d'atletisme porten a una sèrie de fons adequat pels nens.

Durant el mes de juliol previ al començament dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, la Biblioteca Districte 5 de Terrassa va exposar una sèrie de documents relacionats amb aquest esdeveniment esportiu.

La mostra es completa amb informació sobre les diferents edicions de l'Olimpiada i una sèrie de cartells que mostren les mascotes d'anys anteriors. Aquest element es va utilitzar per primera vegada a Munich 1972 i ha esdevingut una de les senyals d'identitat d'aquestes celebracions.

Mira els cartells de l'exposició, i dues mascotes molt especials. Cobi ara fa 24 anys va ser la protagonista de Barcelona 92 i molt aviat coneixeren a Vinicius representant a Rio de Janeiro.

 

A les biblioteques trobaràs

"La Noia que corre"

Carrie Snyder

"Remando como un solo hombre : la historia del equipo de remo que humilló a Hitler"

Daniel James Brown

"Ser olímpico : 14 testimonios, de Tokio '64 a Pekín'2008 y con Londres'2012 en el horizonte"

Ferran Martínez Alonso

 Selecció de webs:

 També et pot interessar:

Vés a l'apartat de grans esdeveniments ►

Vés al prestatge d'esports ►

Altres activitats que s'han fet aquests dies a les biblioteques

 

Algunes biblioteques han realitzat activitats destacades recentment.

  • Tres jornades d'esport al carrer. Els dies 20, 21 i 22 de juny es van celebrar unes jornades a la Biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera on es jugava a bàsquet, tennis taula i escacs.
  • Tauler gegant d'escacs a la part exterior de la Biblioteca. Partides a l'aire lliure. A la Biblioteca Santa Oliva de'Olesa de Montserrat.  
  • Xerrada amb Miquel Pucurull corredor popular de maratons i autor del llibre "Mai no és tard". I exposició prestada pel Museu de Terrassa. "La maleta d'en Parra" Se segueix la trajectòria d'aquest futbolista local. A la Biblioteca Districte 5 de Terrassa.
  • Exposició dedicada al món de l'esport (a partir de maig, a l'interior de la biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera)
  • Presentació del llibre Quadern de viatge : de Catalunya al Japó en bicicleta amb el seu autor Francesc Xavier Corominas Mainegre durant el mes de setembre a la Biblioteca Districte 5 de Terrassa.

 

 

Vés a l'apartat de l'esport a les biblioteques  ►

Los más prestados
eBiblio. Préstamo de libros electrónicos

 

Campaña otoño en los bibliobuses
Entrevistas virtuales
Red de Bibliotecas Municipales
   Facebook   Youtube  Twitter  Instagram  
Hazte el carné Tràmits en línia Catálogo Guia de bibliotequesPregunta a la bibliotecaSubscríbete a los boletinesGenius Biblioteca Infantil