FITUR
FITUR

La Feria Internacional de Turismo (FITUR) obrirà les portes en el recinte firal de Ifema (Madrid) aquest pròxim dia 20 fins el 24 de gener.

 

 

 

 

Una fira que es celebra des de l'any 1981 i que s'ha consolidat com a punt de trobada global per als professionals de turisme. L'any 2015 hi van participar més de 9.000 empreses i aquest 2016 la  participació ha crescut un 3% respecte l'any passat.

Hi podrem trobar tot tipus d'informació i oferta comercial especialitzada i actual del mercat turístic: productes, novetats i serveis que ens donaran la possibilitat d'obtenir un ventall ampli de l'actualitat en el aquest sector.

Durant el cap de setmana destaquen 4 activitats: una "quedada viajera" organitzada per "minube" on s'ofereix la possibilitat que els assistents puguin intercanviar experiències sobre viatges amb la participació de 4 super-viatgers que donaran consells als assistents; la "gymkana viajera", amb més de 40 expositors oferint nits d'hotel gratis, productes típics de la regió i tot tipus de regals al viatger; un punt d'informació per orientar als visitants sobre les activitats; i un taller de fotografia per tenir un àlbum fotogràfic de viatges perfecte.

Esteu a punt per al vostre pròxim viatge? Necessiteu anar a FITUR!

 

14/01/2016 19:05h