Benvinguts a Pagès 2017
Benvinguts a Pagès 2017

El proper cap de setmana del 3 al 5 de juny es celebra una nova edició de Benvinguts a pagès. Un cap de setmana en el qual explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors. Tot amenitzat amb un munt d’activitats relacionades amb la terra, el producte i la natura per a tota la família.

És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa. Alhora restaurants de tota Catalunya oferiran un menú especial amb producte de temporada i de proximitat

A més, aquest any Benvinguts a Pagès va de la mà d’un excel·lent soci, la Setmana Bio, coincidint al cap de setmana del 3 al 5 de juny i allargant-se, la Setmana Bio, fins al 9 de juny.

La Setmana Bio és un esdeveniment organitzat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, pensat per agrupar qualsevol actuació orientada a promocionar i donar a conèixer la producció ecològica i alimentació ecològiques i es celebra al llarg d’una setmana cada any. 

Vés al prestatge de Cuina i vins ►

02/06/2017 16:22h