2a Jornada Participativa sobre la Qualitat de Vida i Càncer de Mama
2a Jornada Participativa sobre la Qualitat de Vida i Càncer de Mama

Entre nosaltres” és 2a Jornada Participativa sobre la Qualitat de Vida i Càncer de Mama que organitza l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Institut de Recerca de Sant Pau el dissabte 22 d’abril de 2017, al Recinte Modernista de Sant Pau.

Es tracta d’una jornada oberta a la ciutadania amb col·loquis, tallers i activitats que puguin retornar la qualitat de vida a les pacients que han tingut càncer de mama. També es recaptaran fons que es destinaran, íntegrament, per a desenvolupar la segona part d’un estudi iniciat l’any 2015 a l’Institut de Recerca de Sant Pau que analitza l’impacte socioeconòmic del càncer de mama en les pacients per tal de poder millorar el seu benestar diari.

La psicooncòloga de la Fundació Oncolliga, Núria Ferrer, participarà com a ponent del col·loqui sobre l’impacte social del càncer de mama en la dona jove que tindrà lloc a l’Auditori Pau Gil a les 10 h. La periodista i conductora del Telenotícies Migdia de TV3, Ariadna Oltra, moderarà el col·loqui en què també hi participaran com a ponents l’especialista en Medicina del Treball del Servei de la Salut Laboral de l’Hospital de Sant Pau, Lydia Navarro; la coordinadora del Registre de Càncer de Catalunya del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Josepa Ribes Puig, i la metgessa adjunta de la Unitat de Patologia Mamària del Servei de Ginecologia de l’Hospital de Sant Pau, Bàrbara García Valdecasas.

El mateix dia, de 12.30 h a 13.15 h, la psicooncòloga i musicoterapeuta d’Oncolliga, Patricia Martí, realitzarà un taller de musicoteràpia per a les pacients de càncer de mama a la planta 1, sala 4.

La trobada “Entre Nosaltres” d’enguany comptarà, com en la primera edició, amb la col·laboració de cirurgians plàstics, oncòlegs, epidemiòlegs, investigadors, infermeria especialitzada, societats mèdiques, associacions ciutadanes i de pacients que lluiten per la prevenció i contra el càncer de mama i les seves complicacions.

Aquells que no puguin participar de les jornades però que vulguin contribuir-hi poden aportar el seu granet de sorra amb l’anomenada “fila 0”.  Les donacions aniran destinades a donar suport a l’estudi “Impacte socioeconòmic de les dones diagnosticades amb Càncer de Mama” de l’Institut de Recerca de Sant Pau.

 

Com arribar?

Sant Pau Recinte Modernista
Carrer Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

Metro (L5): Sant Pau – Dos de Maig
Bus: H8, 19, 20, 45, 47, 50, 51, 92, 117, 192

 

20/04/2017 08:24h