Premi Teresa Rebull al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional
Premi Teresa Rebull al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional

Autor: Lluís Brunet

Per segon any consecutiu el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa convoquen el premi Teresa Rebull al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional amb la col·laboració de l'Espai Marfà - Ajuntament de Girona i la Fundació Casa de la Música del Gironès.

L’objectiu d’aquest premi és doble: d’una banda, fomentar la creació artística musical en el marc de la cultura popular i tradicional. D’altra banda, recordar la figura de Teresa Rebull, compositora i intèrpret vinculada a la Nova Cançó morta l’any 2015 després d’una llarga trajectòria artística.

L’espectacle premiat rebrà 5000 euros per desenvolupar el projecte, una estada de creació, i s’estrenarà durant la 20a edició de la Fira Mediterrània. Teniu temps de presentar les vostres propostes fins el 31 de març. 

Enguany els assistents a la Fira podran gaudir amb el projecte guanyador de la primera edició, Càntut, ideat pels músics Carles Belda i Carles Sanjosé (Sanjosex) que recupera les cançons dels nostres avis en una combinació entre tradició i avantguarda.  

07/03/2017 16:06h