Cuines del món


Sigui on sigui que ens trobem, menjar és un dels grans plaers de la vida, i a la vegada, un dels més diversos. Per aquest motiu ens agradaria que tinguis l'oportunitat de gaudir dels sabors i aromes de la cuina del món, però a casa teva. T'animes?.
 


 

 

Cuina andalusa

 

En la pastisseria d'aquesta regió hi ha una evident influència àrab i religiosa. Una herència que es remunta ben enrere, quan els dolços andalusís s'elaboraven amb mel, oli, farina de blat, ous, fruits secs, espècies, i  sobretot, ametlles.

Segurament pensareu que els ingredients són ben bàsics, però ha contribuït a conservar aquestes delicioses postres les dosis de paciència i delicadesa de les monges. Unes receptes que es mantenen encara amb cautela i misteri ja que cada convent o congregació té el seu propi repertori. D'aquí que els noms estiguin relacionats amb la religiositat: tocinos de cielo, huesos de santo, yemas de San Leandro, suspiros de monja, etc.

 

Catàleg
 

 Cocina andaluza
 


Lo Mejor de la cocina andaluza

Webs
 

 

 

Torna a l'índex ►

Torna al prestatge ►

   
Los más prestados
eBiblio. Préstamo de libros electrónicos

 

Campaña otoño en los bibliobuses
Entrevistas virtuales
Red de Bibliotecas Municipales
   Facebook   Youtube  Twitter  Instagram  
Hazte el carné Tràmits en línia Catálogo Guia de bibliotequesPregunta a la bibliotecaSubscríbete a los boletinesGenius Biblioteca Infantil