Expositor de novetats

 • Canal del Midi

  Canal del Midi :

  Rius, Montse

  Barcelona : Laertes, 2017

  El canal de Midi va ésser la proesa tècnica més important del segle XVII fins a la revolució industrial. És molt més que una via fluvial que antigament cobria les rutes de transports, mercaderies i persones. Actualment és, a més d’una via fluvial turística, una obra d’art. Al llarg del canal passarem per ciutats emblemàtiques com Toulouse i Carcassona i Béziers, pobles amb un encant especial com Le Somail i Capestang. Creuarem el Lauregués i els seus camps florits a la primavera, així com zones de vinyers fins arribar al mar, a la Pointe des Onglous. Un recorregut que podrem fer a peu, en bicicleta o en barca.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  02/01/2018
 • Girona, el Empordà y la Costa Brava

  Girona, el Empordà y la Costa Brava :

  Fañanàs, Miquel

  Barcelona : GeoPlaneta, 2017

  Pocs llocs tenen una varietat i atractiu com aquesta part de Catalunya. La ciutat de Girona conserva el seu llegat històric sense renunciar a la seva modernitat. La suavitat del paisatge empordanès, ple de poblets medievals, vinyes i oliveres; junt a la força de la Costa Brava, amb pobles mariners, cales amagades, platges d’arena, camins de ronda,... Tot fa un territori ideal per perdre’s. Sense oblidar la importància cultural del museu Dalí a Figueres.

  En aquesta guia, el viatger trobarà les eines necessàries per no renunciar a cap dels encants que aquesta terra ofereix al visitant.

   

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals
  28/09/2017
 • Conjunciones en inglés que deberías conocer

  Conjunciones en inglés que deberías conocer

  Jasim, Ahmad

  Madrid : Vaughan Systems, cop. 2016

  Treballa 42 de les conjuncions més comunes d'una manera amena, comprensible i pràctica per proporcionar a l'alumne les eines necessàries per construir les seves oracions amb naturalitat i fluïdesa. Cada conjunció està explicada i il·lustrada amb exemples i un petit còmic, i assenyala alguna curiositat o un error comú a tenir en compte. També aporta les clàssiques llistes de traducció treballant cada conjunció en frases gradualment més difícils cobrint els nivells principiant, intermedi i avançat. Al final de cada capítol l'alumne es pot posar a prova contestant una sèrie de preguntes i escoltant una conversa on s'utilitza la conjunció en context. L'àudio ajuda no solament a pronunciar millor i entrenar l'oïda sinó també contribueix a adquirir una entonació més nativa.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  18/12/2017
 • Cuando tienes 17 años

  Cuando tienes 17 años

  Madrid : Vértigo, DL 2016

  Damien, fill d'un soldat, viu en una caserna del sud-oest francès amb la seva mare, que és mèdic, mentre que el seu pare està en missió militar a Àfrica Central. En l'institut pateix el maltractament d'un dels seus companys, Tom, la mare adoptiva dels quals està malalta. La repulsió i la violència que mostren l'un cap a l'altre s'està tornant problemàtica; malgrat això, la mare de Damien decideix acollir a Tom sota el seu sostre.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  18/12/2017
 • Logan

  Logan

  Madrid : Twentieth Century Fox, DL 2017

  Sense els seus poders, per primera vegada, Wolverine és veritablement vulnerable. Després d'una vida de dolor i angoixa, sense rumb i perdut al món on els X-Men són llegenda, el seu mentor Charles Xavier ho convenç d'assumir una última missió: protegir a una jove que serà l'única esperança per a la raça mutant..

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  18/12/2017
 • Guia d’estudi per a l’accés a la categoria de mosso/a del cos de Mossos d’esquadra

  Guia d'estudi per a l'accés a la categoria de mosso/a del cos de Mossos d'Esquadra

  [Barcelona] : Generalitat de Catalunya. Departament d'Interior, 2017

  Els continguts temàtics que es desenvolupen en aquesta Guia es divideixen en tres àmbits relacionats amb la seguretat i la policia: coneixements de l’entorn, l’àmbit institucional i el de la seguretat i la policia. La redacció dels temes s’ha dut a terme seguint un criteri pedagògic i introductori, atès que la finalitat que es persegueix és oferir aquells coneixements exigibles a tota persona que vulgui ingressar a la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra.

  L’àmbit de coneixements de l’entorn facilita la comprensió dels esdeveniments històrics que expliquen la formació de Catalunya fins a la Transició i la recuperació de la seva autonomia.

  L’àmbit institucional arrenca amb l’Estatut d’autonomia de Catalunya i ajuda a entendre la base jurídica i territorial de l’Estat, dels pilars de l’Estat social i democràtic de dret, i de la Generalitat com a institució d’autogovern de Catalunya.

  El tercer i darrer àmbit d’estudi correspon a la seguretat i la policia. El seu tractament s’obre amb les competències de la Generalitat en matèria de seguretat, i les normes que desenvolupen aquesta matèria. El discurs posa èmfasi en els principis bàsics d’actuació, l’organització del cos de Mossos d’Esquadra, la funció policial i els seus òrgans de coordinació.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

   

  15/12/2017
 • Aventuras ibéricas

  Aventuras ibéricas

  Gibson, Ian

  Barcelona : Ediciones B, 2017

  Coincidint amb el 60 aniversari de la seva arribada a Espanya, Ian Gibson emprèn l'aventura de recórrer i analitzar alguns dels llocs clau de la nostra geografia per comprendre l'esperit, la cultura i la realitat que ens envolta.   Des dels escenaris del Quixot fins a la frontera amb Portugal, des de la secció de restes ibers del Museu Arqueològic fins a la Granada de Lorca, el prestigiós hispanista reflexiona amb la seva característica ironia sobre temes que van des de la desmemòria històrica fins el costum nacional de parlar a crits en els bars, alhora que rescata records i anècdotes d'aquesta història d'amor, no exempta de crítiques, amb Espanya.

   

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  15/12/2017
 • ¿Por qué nos vacunamos?

  ¿Por qué nos vacunamos?

  Madrid : Los Libros de la Catarata, cop. 2017

  Què passaria si la població no estigués vacunada contra una malaltia contagiosa? Al nostre país pràcticament ningú ha viscut els estralls d'una epidèmia mortal. Per exemple, davant d'una infecció de xarampió, en un país desenvolupat similar a Espanya, si els seus 46 milions d'habitants no estiguessin immunitzats, al voltant de 2,3 milions patirien una pneumònia, uns 23.000 desenvoluparien encefalitis i més de 15.000 nens podrien haver mort. Per què algú decideix no vacunar els seus fills? Han deixat de ser útils les vacunes? Quines implicacions tenen les campanyes de vacunació?

  Aquest llibre respon a aquestes preguntes i explica de manera senzilla els últims avenços científics en l'eradicació de malalties infeccioses. Els seus autors són investigadors especialitzats en microbiologia i immunologia i han dedicat les seves carreres a l'estudi de les vacunes i la seva repercussió en la vida quotidiana de les persones.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

   
  15/12/2017
 • Cocina verde

  Cocina verde

  Calle, Rodrigo de la

  Barcelona : Planeta, 2017

  Receptes basades en verdures i hortalisses per a descobrir noves varietats i delicioses preparacions. L’autor ha escrit el llibre Cocina verde per tal de donar les principals claus  per a gaudir de la gran  varietat de vegetals que existeix i per a poder variar constantment en funció de la temporalitat, amb receptes per a menjar cada dia i ser així una mica més verds. Si us agraden les verdures, aquest llibre us aclarirà algunes coses i, sobretot, us donarà idees de com filar encara més prim de possibilitats d'elaboració. El receptari despertarà el vostre esperit creatiu i us guiarà pel món de la cuina verda. Rodrigo de la Calle afirma que “a tothom li agrada la verdura, però encara no ho sap”.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

   

  15/12/2017
 • Shangri-La

  Shangri-La

  Bablet, Mathieu

  Madrid : Dibbuks, cop. 2017

  En un futur llunyà, post-apocalíptic de centenars d'anys, la terra ja no és habitable i un petit grup de supervivents viuen en una estació espacial sotmesos a l'hegemonia d'una multinacional que ha aconseguit imposar el consumisme entre els ciutadans. A simple vista sembla que estem davant d'una "societat perfecta" on ningú es fa preguntes i tots estan satisfets amb l'esdevenir de la seva vida. Però la realitat és ben diferent, els humans no accepten a la nova espècie d'animals humanitzats (animoides), els científics volen empènyer els seus límits i convertir-se en déus creant vida del no-res a partir d'antimatèria i, un grup rebel, trencarà la pau instaurada amb manifestacions i pamflets. 

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  13/12/2017
S'estan mostrant 1-10 de 100 resultats
Pàgina de 10