Expositor de novetats

 • Ciudades con música

  Ciudades con música

  Urueña, Isabel

  Madrid : Anaya Touring, cop. 2016

  Una manera diferent de visitar ciutats on la música té un especial protagonisme. De Rio de Janeiro a Viena, passant per Lisboa, Granada o Nova Orleans,... Aquests 20 ciutats que es descriuen al llibre tenen atractius suficients per fer somniar als amants de la música en una ampla varietat de gèneres: soul, samba, clàssica, jazz, flamenc, rock.

  Agrupades en quatre capítols que van des de la música clàssica, a ritmes popular i moderns, l’autora ens suggereix agradables passejos per cada ciutat, destacant els seus atractius turístics, històrics i musicòlegs fent de la música un objectiu de exploració i gaudiment.

   

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

   

  25/01/2017
 • Leer

  Leer

  Kertész, André

  [Cáceres] [etc.] : Periférica [etc.], 2016

  Ha hagut de passar quasi mig segle per poder veure una edició estatal d’aquest llibre, publicat l’any 1971 als Estats Units. Leer ens mostra el plaer de la lectura en persones de totes les edats i condicions a través de la càmera de l’hongarès André Kertész, essent un dels llibres més bonics de la història de la fotografia.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  29/03/2017
 • El libro de las especias : del anís al zumaque

  El Libro de las especias :

  O'Connell, John

  Barcelona : Debate, 2016

  Si busques un llibre especial que parli d’espècies, que ens parli dels condiments, no només del pebre o el julivert, aquest és el llibre. Hi trobaràs un recorregut des dels usos alimentaris, medicinals o histories màgiques que podem trobar en aquests bàsics productes culinaris. Tota una experiència que evoca gustos de països llunyans, socs àrabs, vents alisis o conquestes colonials.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  30/03/2017
 • Alimentación para deportistas : pautas nutricionales para gente activa

  Alimentación para deportistas : pautas nutricionales para gente activa

  Barrionuevo, Edgar

  Barcelona : Amat, 2016

  En aquest llibre trobareu aliments naturals que us ajudaran a viure i competir millor, a més a més d’una lectura crítica a l’eficàcia dels diferents productes per a esportistes que ens podem trobar al mercat. En molts casos, l’alimentació natural guanyarà la partida a les barretes energètiques, suplements i preparats energètics.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  30/03/2017
 • Lo tuyo es mío : contra la economía colaborativa

  Lo Tuyo es mío :

  Slee, Tom

  Barcelona : Taurus, 2016

  Diuen que l’economia col·laborativa és una alternativa a l’economia convencional. És més sostenible i permet a l’individu convertir-se en emprenedor. Però en realitat, hi ha una fornada d’empreses (Uber, Airbnb...) que estan finançades i dirigides per capitalistes de la vella escola.

  Tom Slee mostra en aquest documentat llibre, com l'economia col·laborativa estén les més dures pràctiques del lliure mercat a les nostres vides, i ofereix l'oportunitat a unes poques persones d'enriquir-se perjudicant la seva comunitat i empenyent individus vulnerables a assumir riscos.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  30/03/2017
 • El libro de la madera : una vida en los bosques

  El Libro de la madera :

  Mytting, Lars

  Barcelona : Alfaguara, 2016

  Aquest llibre reflexiona sobre la nostra relació amb el foc i el ritme de vida, la naturalesa humana, el capitalisme modern i l’ecologia. Una obra que busca transmetre les metodologies d’experts i aficionats, divertides anècdotes i emocionants histories de la vida.

  Sorprenent èxit de vendes i fenomen mundial.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  30/03/2017
 • La vuelta al mundo en 80 autores : conversaciones con los mejores escritores de nuestro tiempo

  La Vuelta al mundo en 80 autores :

  Ayén, Xavi

  Barcelona : La Vanguardia, 2016

  Xavi Ayén, periodista expert en lletres, ha escollit 80 autors -entre ells disset premis Nobel- per  fer aquest recull de converses amb autors com: Mahfuz, Lessing, Eco, Roth, Auster, Le Clézio, Marías, Nothomb, Matute, Cabré, Cercas, Knausgärd, Saramago o Murakami. Un exemple: va tenir la sort d’entrevistar a Gabriel García Márquez, que feia més de 20 anys que no concedia cap entrevista.

  Aquest llibre pot ser considerat tant una guia de lectura, com un endinsament per conèixer les vides dels autors, confessions, els seus despatxos o diferents secrets d’aquests creadors.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  30/03/2017
 • L’Hora de despertar-nos junts

  L'Hora de despertar-nos junts

  Uribe, Kirmen

  Barcelona : Edicions 62, 2016

  El 2008 el Museu de Belles Arts de Bilbao va adquirir el quadre “Nit d’artistes a Ibaigane, d’Antonio Gezala. Reprodueix una escena nocturna típica dels anys 20, en la qual els convidats beuen i ballen al ritme d’un charleston. Al fons del quadre toca una banda de jazz. Entre ells, el trompetista, Txomin Letamendi.
  La novel·la explica la vida d’aquest músic i la de la seva dona, Karmele Urresti. Abans de la guerra Letamendi havia tocat amb Ravel i Rubinstein, i va actuar a Nova York. Però amb l’arribada de la Guerra Civil tot canvià i es va exiliar a França, on va conèixer la seva dona, Karmele, infermera de professió, i filla d’una família benestant d’Ondarroa.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  31/03/2017
 • El Navegant

  El Navegant

  Lluís, Joan-Lluís

  Barcelona : Proa, 2016

  El protagonista d’aquesta novel·la d’aventures és curiós i inexpert, però té un do insòlit, gairebé sobrenatural, que el fa ser diferent de totes les altres persones. I també té una passió sense límits per les llengües del món. Es diu Assiscle Xatot i viu a Perpinyà, a mitjan segle XIX. El seu do i la seva passió el portaran per camins que mai no hauria sospitat, fins al París encès de la guerra franco-prussiana i la revolució de la Comuna. Una mica més tard, el vent de l’aventura el durà fins a la llunyana Nova Caledònia, on, entre colons europeus i indígenes canacs, serà posat a prova diversos cops per aconseguir sobreviure. Lluny de les seves terres i de la seva estimada Josefa, es preguntarà: de què serveix tenir un do, si només comporta maldecaps i complicacions de tota mena?

   

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  31/03/2017
 • I ens vam menjar el món

  I ens vam menjar el món

  Sala, Xevi

  Barcelona : Columna, 2016

  La increïble història de l'home que va salvar tot un país.
  L'Elias Barrera, sergent de l'exèrcit dels Estats Units, arriba a l'Estartit per assistir al funeral del seu pare, un militar que va servir a la base Loran, i per recollir l'antiga bandera familiar.
  Per recuperar-la, però, s'haurà d'entendre amb en Gori Vilar, pescador i militant comunista, que li explicarà la increïble història que va compartir amb Kirk Barrera, l'home que va salvar tot un país.

  Un relat divertit, tendre i emotiu per on desfilen personalitats com Kirk Douglas, Santiago Carrillo, Josep Pla o Salvador Dalí, i que conforma un fresc excepcional que gravita al voltant de les bases nord-americanes.

   

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  31/03/2017
S'estan mostrant 1-10 de 50 resultats
Pàgina de 5