Expositor de novetats

 • Manual chino mandarín : nivel inicial

  Manual chino mandarín :

  Fan, Iker

  Madrid : Cooperación Editorial, cop. 2016

  Manual elaborat específicament per a estudiants hispanoparlants. El contingut combina l'ensenyament específic del xinès amb els requisits del nivell 1 de l'examen oficial de xinès HSK. Nou mètode d'ensenyament de caràcters xinesos, de forma sistemàtica, pas a pas, perquè l'alumne escrigui des del primer dia. Cada lliçó va acompanyada d'interessants temes de cultura i societat xinesos. Bilingüe xinès-espanyol. Acompanyat de CD amb l'àudio dels textos.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  14/09/2017
 • Encén el llum

  Encén el llum

  Carreras i Aubets, Anna

  [Barcelona] : Labreu, 2017

  Aquesta és la història d’una tigressa blanca que aplica la mateixa transcendència a l’hora d’escriure que en rematar un francès. L’antiga secta xinesa de les Tigresses Blanques dediquen quasi una dècada a l’art de la fel·lació com a activitat sacra, per completar un procés biològic que les farà rejovenir entre cinc i quinze anys. La Blanca —que no es diu així— té vint-i-cinc anys i tot just emprèn el camí que la farà incorruptible. Actua verge de traves morals i culpabilitats cristianes i està decidida a capgirar la idea occidental del sexe com a mecànica horitzontal. Per aconseguir-ho tastarà un reguitzell de companys —cadascun batejat amb l’idiograma pertinent— i fugirà de la penetració. No és cap joc ni som davant el tot s’hi val. Hi ha uns preliminars lents, regits per un codi compartit, a la recerca de l’èxtasi durador.

   

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  14/09/2017
 • El Misteri de la senyoreta Hargreaves

  El Misteri de la senyoreta Hargreaves

  Baker, Frank

  Barcelona : Viena, 2017

  El jove Norman Huntley, fill del llibreter de Cornford, i el seu amic Henry, mecànic de cotxes, han passat uns dies fabulosos de vacances a Irlanda. De tornada cap a Anglaterra, decideixen entrar a visitar una església zelosament custodiada pel sagristà de la parròquia. Per guanyar-se la seva simpatia, els nois asseguren que coneixen una gran amiga de l’antic rector de la parròquia i s’inventen un personatge d’allò més estrafolari: l’octogenària senyoreta Hargreaves, arpista i poeta, neboda del duc de Grosvenor, i també una viatgera intrèpida que va a tot arreu amb un gos i una cacatua... i la seva pròpia banyera portàtil. I resulta que funciona, perquè el sagristà els obre la porta de l’església, encantat de tenir coneixences comunes.

  De fet, funciona tan bé que al cap d’uns dies en Norman rep una carta de la senyoreta Hargreaves dient que està feliç de fer-li saber que passarà uns dies a Cornford i que confia que ell la vindrà a recollir a l’estació de tren.

   

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  14/09/2017
 • Nosotros en la noche

  Nosotros en la noche

  Haruf, Kent

  Barcelona : Penguin Random House, 2017

  La proposta que l’Addie Moore fa al seu veí Louis Waters —si li agradaria anar a casa seva per dormir amb ella— sacsejarà profundament les seves vides i les seves expectatives. Tots dos fa anys que són vidus i saben què és la soledat. De la distància i l’estranyesa dels primers moments, avancen cap a la intimitat i la complicitat, cap a un coneixement profund de l’altre. En la quietud de la nit parlen amb franquesa sobre la seva joventut, els matrimonis i els fills, els enganys, les esperances, la solitud i les pors. Qui sap si passaran junts la resta de les seves vides.

   

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  14/09/2017
 • Moira

  Moira

  Green, Julien,

  Madrid : Automática, 2015

  Moira narra la història de Joseph, un noi que ingressa a la universitat després d'una rigorosa educació puritana. Aviat aquest nou entorn i les seves amistats entraran en conflicte amb els estrictes preceptes religiosos que regeixen la seva existència. La seva obsessió amb la «puresa» el porta a rebutjar l'estudi dels clàssics o de l'art, i el  sumeix progressivament en una solitud autoimposada, carregada de culpa i de rancúnia.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals
  14/09/2017
 • Postres cero azúcar

  Postres cero azúcar

  Dupuis-Gaulier, Sophie

  Barcelona : Larousse, DL 2016

  Et preocupes per la salut però tens debilitat pels dolços? Gaudeix d’aquestes receptes de postres saborosos però sense afegir-hi sucre: pastissos, gofres, cremes, i altres dolços.

  Hi trobarem 40 receptes fàcils per cuinar de manera sana i gustosa, consells per deixar de consumir sucre i informació sobre salut per part d’una nutricionista.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  04/09/2017
 • Liderar equipos comprometidos

  Liderar equipos comprometidos

  Marí, Pep

  Barcelona : Plataforma, 2017

  Molts del conflictes que sorgeixen en un equip de treball, tenen el seu origen en el fet que els integrants no tenen el mateix nivell de compromís.

  En aquest llibre hi trobaràs diverses estratègies per igualar el nivell d’implicació dels components d’un col·lectiu: consensuar aquest nivell, un cop s’hagin exposat i acordat el objectius per poder-los quantificar (esforç, sacrifici i el fet d’assumir les conseqüències). També ens ajudarà a l’hora d’agrupar el personal amb un nivell de compromís similar o saber contagiar el compromís a la resta del grup.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  04/09/2017
 • El libro de los emprendedores

  El Libro de los emprendedores

  Barcelona : [Deusto], cop. 2017

  Llibre per esdevenir un manual per a qualsevol que aspiri a ser emprenedor, abordant tots els passos necessaris: com trobar una idea de negoci, el pla d’empresa i la constitució, l’accés al finançament, les estratègies de màrqueting, ... Tot amb exemples reals d’emprenedors que ja han fet aquest pas ... i han obtingut l’èxit.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  04/09/2017
 • Yogafit : el programa de ejercicios de éxito mundial para lograr un físico más fuerte, flexible y definido

  Yogafit

  Shaw, Beth

  Boadilla del Monte, Madrid : Tutor, cop. 2016

  Aquest llibre està enfocat com un programa d’exercicis, combinant un treball de condicionament amb un ioga centrat en el desenvolupament de força i flexibilitat, per donar com a resultat una pràctica física integral.

  Amb Yogafit no només augmentaràs la salut general, energia i vitalitat, sinó que també tindràs un cos més fort i esvelt, reduiràs l’estrès, milloraràs la postura i la concentració. El llibre presenta més de 100 postures organitzades en rutines. Les fotografies a color i les instruccions pas a pas, fan accessible aquesta disciplina a qualsevol practicant.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  05/09/2017
 • Mauricio, Reunión y las Seychelles

  Mauricio, Reunión y las Seychelles

  Ham, Anthony

  Barcelona : Geoplaneta, 2017

  Amb paisatges excepcionals i platges idíl·liques aquestes tres illes situades a l’oceà índic: Illa Maurici, l’illa de la Reunió i les Seychelles són un refugi perfecte per fugir de l’hivern.

  Volcans, boscos i platges paradisíaques són un reclam tant per als submarinistes com per al amants del senderisme. Tampoc podem oblidar la diversitat de cultures motivada per les onades de immigrants que van anar poblant-les: africans, hindús, xinesos, àrabs i francesos. Això ha dotat a les illes d’una multiculturalitat on qualsevol tonalitat de pell o cabells és possible i on podem trobar una catedral al costat d’un temple tàmil, una mesquita o una pagoda. Festes culturals i religioses que permeten endinsar-nos en la cultura local i on la música i el ball formen part de la vida quotidiana dels seus habitants.

   

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  15/06/2017
S'estan mostrant 1-10 de 50 resultats
Pàgina de 5