Esports

Exposicions sobre els Jocs Olímpics a Esparreguera i Terrassa

 

A la Biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera un cop acabats els Jocs Olímpics d'Estiu, va continuar la febre olímpica. En aquest cas es van preparar  dues exposicions diferents. Una es trobava  a la sala d'adults amb obres sobre els esports olímpics i l'altra a la sala infantil on els carrers de la pista d'atletisme porten a una sèrie de fons adequat pels nens.

Durant el mes de juliol previ al començament dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, la Biblioteca Districte 5 de Terrassa va exposar una sèrie de documents relacionats amb aquest esdeveniment esportiu.

La mostra es completa amb informació sobre les diferents edicions de l'Olimpiada i una sèrie de cartells que mostren les mascotes d'anys anteriors. Aquest element es va utilitzar per primera vegada a Munich 1972 i ha esdevingut una de les senyals d'identitat d'aquestes celebracions.

Mira els cartells de l'exposició, i dues mascotes molt especials. Cobi ara fa 25 anys va ser la protagonista de Barcelona 92 i ara fa menys d'un any vam conèixer a Vinicius representant a Rio de Janeiro.

Entre els dies 7 i 15 de novembre de 2016 es fa l'exposició "Cristina Rey : Nedadora olímpica de Terrassa". Es tracta d'una nedadora de distàncies cortes en l'estil d'esquena que va assolir el seu màxim rendiment esportiu la primera meitat dels anys 90 i per tant va ser una esportista de Terrassa que va participar als Jocs Olímpics de 1992. Destaca l'uniforme que va portar a la cerimonia inaugural de l'esdeveniment esportiu i el material fotogràfic personal seu.

Altres activitats que s'han fet aquests dies a les biblioteques

 

  Selection of websites:

  You may also like:

  Go to the shelf:

Creation date: 18/05/2017 Modification date: 20/07/2017