La literatura, eina de valors
La literatura, eina de valors

Un any més es posa en marxa el cicle de xerrades "Avui també és Sant Joan", organitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el grup BBVA, amb el suport de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

El cicle comença el 15 de març i s’allargarà fins al 22 de novembre. Les biblioteques de la XBM que hi participaran són: Biblioteca Bellvitge, Biblioteca Joan Margarit de Sant Just Desvern, Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès, Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà, Biblioteca Joan Petit i Aguilar de St. Feliu de Codines, Biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera, Biblioteca de Masquefa i Biblioteca Núria Albó de La Garriga.

Enguany seran 18 les xerrades repartides per diferents biblioteques catalanes. Set escriptors guardonats amb el Premi BBVA Sant Joan durant els últims anys i psicòlogues expertes tindran unes converses entre dos móns: la literatura i la psicologia. L’objectiu d’aquestes converses és demostrar com gràcies a la lectura d’aquestes obres i als seus personatges podem arribar a conèixer-nos millor a nosaltres mateixos, les nostres emocions, sentiments, valors i experiències.

 

07/03/2017 09:13h