Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016
Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016

La segona edició del Fòrum Gastronòmic a Barcelona tindrà lloc del 23 al 26 d'octubre en el Recinte Gran Via de Fira de Barcelona, a L'Hospitalet de Llobregat.
Tallers temàtics amb degustació impartits pels millors cuiners, espectacles de cuina en directe, presentacions de productes, Fòrum Vi, Fòrum Dolç, Fòrum Empresa, premis como el Cuiner de l'any, els Josep Mercader o els InnoFòrum... són algunes de les activitats de l'impressionant programa dissenyat per entretenir i formar els assistents.
Aquesta edició dedicada a l'univers dolç tindrà com a protagonistes a pastissers, gelaters, xocolaters i qualsevol altre professió relacionada amb els dolços. Els millors especialistes en la matèria mostraran les seves propostes dolces durant aquestes jornades que, com sempre, inclouran exclusives sessions de cuina en directe.
Entre els cent ponents del Fòrum destaquen figures de renom com Jordi Cruz, Paco Pérez, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany o Víctor Quintillà, que seran alguns dels protagonistes estrella de les activitats. No cal oblidar la participació dels millors mestres pastissers del moment com Ramón Morató o Oriol Balaguer; dels forners Anna Bellsola i Xavier Barriga o dels professionals de la cocteleria com Javier de las Muelas o Simone Caporale.
I, finalment, el Fòrum també acollirà jornades professionals organitzades per l'Agència Catalana de Turisme amb la presentació del Pla de Gastronomia a Catalunya o la presència de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.

Vés al prestatge de Cuina i vins ►

24/10/2016 01:36h