Champions 2017-18: l'hora de la veritat
Champions 2017-18: l'hora de la veritat

Avui per fi hi ha hagut el sorteig dels vuitens de final de la UEFA Champions League 2017-2018, amb emparellaments complicats tant per al Futbol Club Barcelona com per al Real Madrid. Després de diversos mesos de competició, en què s'ha disputat la fase de grups, per fi els 16 millors clubs coneixen ja el seu rival. Per fi els aficionats, sobretot els dels equips més forts, veuen que comença l'hora de la veritat...

Els culers tornaran a somiar amb Stanford Bridge, amb aquell gol d'Iniesta que tants decibels va generar quan el Barça de Guardiola encara despertava passions, tot i que el rival és força incòmode per a trobar-lo a primera ronda. Els seguidors madridistes potser pensen que l'amic invisible només pot deixar un regal bo, i aquest ja ha caigut amb la Pilota d'Or a Cristiano Ronaldo... . Ara se les hauran amb el complicadíssim París Saint Germain de Neymar.

Comença el ball, l'emoció, i només els equips que demostrin solvència i vagin passant les primeres rondes sense patir tindran opcions a endur-se l'orelluda cap a casa, si vencen, és clar, a la final del 26 de maig a Kíev.

Que guanyi el millor! 

 

Vés al prestatge d'esports

11/12/2017 19:17h