Festival de Cinema de Muntanya de Torelló
Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

Del 10 al 19 de novembre es celebra a Torelló el 35è Festival BBVA de Cinema de Muntanya. El certamen continua creixent i en aquesta edició s’amplia el ventall de propostes i es reforça un model d’èxit que cada any reuneix les millors projeccions cinematogràfiques d’aquesta temàtica.

Tot i que és un festival internacional, l’edició d’enguany vol retre homenatge a l’alpinista i cinematògraf català, Jordi Pons (Barcelona, 1933), que juntament amb els seu companys van ser uns referents els anys seixanta i setanta.

La biblioteca Dos Rius de Torelló es condolida com un espai referent de la cultura de muntanya acollint activitats paral·leles al festival com xerrades, presentacions i exposicions, entre d’altres.

El certamen projectarà un total de 44 films que representen les millors pel·lícules sobre alpinisme, escalada, esports d’aventura i etnografia i natura. El film guanyador tindrà la Flor de Neu d’Or. Aquestes 44 són les pel·lícules triades de les 119 propostes que es van presentar de 27 països diferents.

Vés al prestatge d'esports

10/11/2017 09:30h