L’Spartan Race Barcelona 2017
L’Spartan Race Barcelona 2017

Una gran dosi d’adrenalina: córrer, arrossegar-se, saltar, llançar i cridar són algunes de les espectaculars proves que hauran de fer els participants de l’Spartan Race Barcelona 2017, que es durà a terme aquest cap de setmana a l’entorn natural de Les Comes, Súria (Bages). La que és considerada la cursa d’obstacles més dura del món -segons la revista nord-americana Outside- ja té registrats més de 6.000 participants i encara és oberta la inscripció per Internet a través del web http://www.spartanrace.es/es. L’esdeveniment començarà el dissabte a les 8h del matí.

Aquesta serà la 4a edició de l’Spartan Race Barcelona i tindrà tres tipus de curses principals: la Reebok Spartan Race Beast, que és la més llarga i difícil, té 20 quilòmetres i una trentena d’obstacles, la Reebok Spartan Race Super, que té uns 12 quilòmetres i més de vint obstacles de tot tipus, i la més ràpida, la Reebok Spartan Sprint, que té 5 quilòmetres i una vintena d’obstacles, ideal per a principiants. Per tal de promoure l’esport entre els més joves, també hi haurà una cursa Júnior per als més petits que han de tenir com a mínim quatre anys. La Hurricane Heat és una altra prova que també es durà a terme per primera vegada a Les Comes i que inclou diversos exercicis de supervivència, durant dotze hores, en un recorregut paral·lel al de la prova oficial.  

Els organitzadors d’aquesta cursa pretenen fomentar la pràctica de l’esport com a eina per millorar la qualitat de vida de la societat. Les seves curses esdevenen experiències inoblidables que aporten valors, que promouen la superació personal, l’esforç, la disciplina i el treball en equip. És l’única cursa d’obstacles del món amb rànquing mundial, que permet als seus participants comparar el temps amb més d’un milió de corredors d’arreu del món.

Vés al prestage ►

26/05/2017 16:25h