5a Fira de l’Oli Vera i altres varietats tradicionals i 3er Mercat del pa a Bigues i Riells
5a Fira de l’Oli Vera i altres varietats tradicionals i 3er Mercat del pa a Bigues i Riells

El proper dissabte, 28 de gener, es celebra a Bigues i Riells la 5a Fira de l’Oli Vera i altres varietats tradicionals i el 3er Mercat del pa, que podreu visitar de les 10 a 19 hores a la Plaça del Trull de Can Sapera. Aquesta fira té com a objectiu enfortir la tradició oleícola del Vallès Oriental i contribuir a una possible i ferma recuperació de la varietat Vera fina en el territori.

A la fira, que organitza l’Ajuntament de Bigues i Riells amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Slow Food Vallès Oriental i amb el suport de la Diputació de Barcelona, Xarxa Productes de la Terra, es podrà comprar oli de productors de la comarca; així com també aprofitar per fer un tast d’oli de raig, l’oli que surt directament de les olives premsades, molt dens i gustós.

Aquest any com a novetat, la fira amplia els espais i es podrà visitar durant tot el dia de les 10 del matí a les 19 hores. Els visitants que vinguin a la fira, també podran fer una visita guiada al Trull de Can Sapera, veure la molta d’oliva per fer oli de raig, també es podrà fer una degustació de diferents varietats d’oli i gaudir del Show cooking realitzat per l’Associació Gastronòmica CuinaVO amb diferents propostes elaborades amb oli varietat Vera.

Durant tot el matí els visitants podran fer un bon esmorzar casolà, passejar i comprar a les parades de la fira.

28/01/2017 18:27h