Special Collections

Fons Especial Artesania - Cardedeu. Biblioteca Marc de Vilalba
Fons Especial Artesania

El fons especial d’Artesania s'ha creat pensant en donar suport a tots les persones artesanes i a totes les persones amb inquietuds  creatives que voleu fabricar-vos els vostres objectes d’ús quotidià, embellir-ne d’altres, personalitzar-vos la roba, decorar espais, decorar les festes, regalar objectes ... en fi tot allò que en anglès coneixem el DIY (Do It Yourself) i que té el seu origen en els moviments anticapitalistes en resposta a la voluntat de buscar formes per arribar a ser autosuficients i evitar al màxim entrar en el sistema. 

El moviment DIY té un gran nombre de seguidors i ha revaloritzat els objectes fets per nosaltres mateixos perquè són absolutament diferents de qualsevol altre, absolutament únics i exclusius. A més del valor emocional que adquireix un objecte fet per nosaltres mateixos.

En aquest espai us oferim materials per aprendre qualsevol d’aquestes tècniques:

Cistelleria - Ebenisteria, mobles i marqueteria - Vidre i vitrall - Modelisme i maquetes - Espelmes, sabons, olis i essències - Bijuteria - Decoració amb flors - Scrap, enquadernació, relligadura i marcs - Modelatge (amb fimo, fang, pasta de pa, de sal, etc...) - Origami - Manualitats en paper i altres... - Confecció i costura del vestit - Fil i agulla - Teixit de punt: mitja i ganxet - Macramé i nusos - Tècniques de dibuix - Tècniques de pintura - Tècniques d'impressió, estampat i tints.

Subjects: Manualitats, Bricolatge i decoració
Labels: