Special Collections

Centre d'interès en Música Electrònica - Barcelona - Sant Andreu. Biblioteca La Sagrera - Marina Clotet
Centre d'interès en Música Electrònica

La música electrònica és un llenguatge musical genuïnament urbà que, d'una banda, fomenta la innovació i l'experimentació i, de l'altra, l'hedonisme més pur. A la ciutat se celebren un seguit de festivals (Sònar, MiRA, Lapsus, Mutek), que, junt amb la programació de clubs com l'Apolo o el Moog, han ajudat a situar Barcelona com una de les capitals europees de la música electrònica.

Al fons especialitzat de la Biblioteca La Sagrera - Marina Clotet pretenem formar una col·lecció heterogènia que doni cabuda als clàssics i també a les darreres novetats d'estils com ara el techno, el house, el disco, la IDM o el drum'n'bass. Els nostres perfils d' Spotify i de Facebook són una eina molt útil per estar al dia de l'agenda cultural de música electrònica de la ciutat, i, alhora, es dóna difusió a les activitats i el fons especialitzat de la biblioteca. A més, elaborem periòdicament guies de discos recomanats i de novetats.

Per dinamitzar el fons discogràfic d'aquestes característiques i donar-li més visibilitat, hem decidit col·locar els CD en un espai propi, identificar-los com a fons especial al catàleg informatitzat i marcar-los amb un petit pictograma distintiu (adhesiu triangular de color groc a continuació del teixell).

Subjects: Música
Labels: