Club del llibre: Albert Espinosa

Copyright Joan Manuel Espinosa

Albert Espinosa (Barcelona, 1973) és escriptor, actor, director, guionista de cinema, teatre i televisió, i enginyer industrial de formació. La seva obra publicada en nombrosos països ha superat el milió d'exemplars venuts. És conegut per al gran públic com a guionista de l'exitosa sèrie de televisió Polseres vermelles i de la pel·lícula Planta 4a, basades en la seva pròpia vida i lluita contra el càncer. També és col·laborador en diversos mitjans de comunicació.

Ha publicat Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine (2011), Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo (2010), El món groc (2008) i Brúixoles que busquen somriures perduts (2013). La seva darrera novel·la és El món blau: Estima el teu caos (2015). En totes les seves novel·les el tema de fons és la felicitat i la importància de viure, temes que transmet a través de personatges que fan descobrir allò que és realment important a la vida.

 Ens va visitar...


 

Dedicatòria als usuaris (clica la imatge per ampliar)


A les biblioteques trobaràs:


'Bruíxoles que busquen somriures perduts'


'El món groc'


'Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine'


'El mundo azul
ama tu caos'

Més sobre Albert Espinosa a les biblioteques ►

 Selecció de webs:

Torna al Club del Llibre ►

Data d'actualització: 12/04/2016

The most borrowed
De l'hort a la biblioteca
eBiblio. Ebook lending

 

Bookmobile's autumn campaign
Virtual interviews
The Book Club
Municipal Libraries Network
   Facebook   Youtube  Twitter  Instagram  
Get the library card Online procedures Catalog Find a libraryAsk a LibrarianSubscribe to newslettersGenius Biblioteca Infantil