Recomanació

El Bosque sabe tu nombre

Leceaga, Alaitz

Barcelona : Ediciones B, 2018

Només escoltar el títol del llibre per la ràdio ja em van entrar ganes i curiositat de llegir-lo, El bosque sabe tu nombre. Quan el vaig tenir a les mans no vaig saber què fer. L’estil fantàstic no és el meu fort així que vaig pensar que potser no el gaudiria. Però la seva portada i el fet d’haver-hi una saga familiar entremig em van animar a llegir-la. I quina gran lectura!
  • Un secret ocult en el més profund del bosc.
  • Una mansió fustigada per les onades.
  • Dues germanes enfrontades.
  • Un llinatge de dones amb un do extraordinari.

A finals dels anys vint del segle passat, l’Estrella i la seva germana bessona, Alma, porten una vida privilegiada com a filles dels marquesos de Zuloaga, propietaris d’una casa pairal i una mina de ferro en un petit poble del Cantàbric. Però elles no són com les altres nenes, tenen un do estrany què passa de generació a generació, i amb una maledicció: una de elles morirà abans de fer quinze anys.

Així de potent arranca aquesta història plena de màgia, passió, història, terror i drama. On la protagonista no dubtarà en fer tot el què faci falta per defensar la seva terra i el seu llegat.

Per acabar, l’autora treballa molt bé l’ambientació amb uns personatges molt bons. Una novel·la fosca però entretinguda.

 
 
 

Més informació:

Recomanat per Íngrid Plaza. Bib. La Mola

18/02/2019