APP's

Vols aprendre idiomes i no tens temps? Estàs tot el dia enganxat al teu telèfon intel·ligent? Descarrega't aquestes aplicacions que et recomanem i podràs practicar l'idioma que vulguis a l'autobús, al metro o mentre prens un cafè, i així aprofitar millor el teu temps.
 

Torna al prestatge  ►
 


 

APLICACIONS RECOMANADES
 

50 idiomas - 50 languages

Aprenentatge d'idiomes, vocabulari i frases comunes, àudios i vídeos, nivell bàsic. La versió gratuïta permet accedir a les primeres 30 lliçons per aprendre frases i vocabulari comuns en més de 50 idiomes. 

iOS
Android
 


Aprende Inglés - VOXY

Aprendre vocabulari i frases pràctiques. Basa el seu mètode d'aprenentatge en quatre pilars: notícies temàtiques del nostre interès (tecnologia, art, negocis, etc.), vocabulari clau i fitxes de repàs amb àudio, consells útils d'estudi i recordatori. A destacar les lliçons de vocabulari basades en geolocalització: si et trobes davant d'un museu obtindràs respostes diferents que enfront d'un banc o una biblioteca.

iOS
Android
 


Aprende inglés con Duolingo

Traducció, jocs interactius, vocabulari i gramàtica. Aplicació que et permet començar a desenvolupar coneixements bàsics d'anglès mitjançant jocs i proves de traducció. 

iOS
Android
 


Babbel

Aprenentatge d'idiomes, lliçons per nivells, pràctica de vocabulari i pronunciació. Disponible per a l'aprenentatge de: castellà, alemany, anglès, francès italià, portuguès, suec, holandès, polonès, turc i indonesi...

iOS
Android
 


Busuu

Aprenentatge d'idiomes, sincronització entre dispositius, accés gratuït a molts continguts, comunitat d'aprenentatge. Disponible en castellà, francès, italià, alemany, japonès, francès, xinès, polonès o turc. 

► iOS
► Android
  

Catalan Verbos HD

Estudiar català, conjugacions verbals, vocabulari. Aplicació que et permet aprendre els verbs en català, inclou jocs, interaccions i proves de pronunciació. 

iOS
Android
 


Curso completo de inglés Wlingua

Lliçons d'anglès per nivells, àudios en anglès, exercicis de vocabulari i gramàtica. Més de 600 lliçons d'anglès des del nivell principiant fins a l'intermedi (A1, A2, B1 y B2). Els cursos combinen la formació tradicional i l'aprofitament de les noves tecnologies.

iOS
Android
 


El gran dictat

Ortografia i gramàtica catalana, dictats i vocabulari. Aplicació basada en un concurs de la TV3. Una forma didàctica i divertida de practicar el català escrit mentre es juga. 

iOS
Android
 


I-smart Lite Chinese

Aprenentatge de xinès, nivell bàsic. Compta amb el recolzament d'un tutor virtual. La versió de pagament és més completa. També és pot estudiar: castellà, anglès, alemany, japonès o coreà. 

iOS
 


Inglés de negocios

Anglés avançat, vocabulari específic. Aplicació dirigida principalment a les persones que necessiten millorar l'anglès a l'àmbit dels negocis. Inclou lliçons sobre negociacions, lèxic per a trucades telefòniques i recursos per fer entrevistes de treball. 

iOS
 


Interactive English

Aprenentatge interactiu de l'anglès, exercicis per nivells de dificultat. A més dels exercicis i lliçons que oferta, s'actualitza mensualment amb l'audició d' una noticia d'actualitat que inclou glossari i conversa sobre la mateixa.
 
iOS
Android
 


L-Lingo Aprende

Aprenentatge d'idiomes, vocabulari, imatges i àudios de parlants natius. Aplicació gratuïta de prova, només inclou 5 lliçons (la versió de pagament oferta 65). 

En el cas d'iOS et facilitem l'enllaç de l'app per aprendre japonès, però disposses de més idiomes, més informació a iTunes.

iOS
Android
 


Learn German Mindsnacks 

Jocs i interactivitat per a l'aprenentatge de l'alemany. Aplicació que et permetrà començar a introduir-te en la llengua germana amb 6 jocs (en la versió gratuïta) on aprendre vocabulari i competències bàsiques de conversa. També per a l'aprenentatge de: castellà, francès, italià, xinès, anglès o coreà.

iOS
 


Learn Language English

Aprendre anglès, àudios i transcripcions. Aplicació amb la qual pots practicar l'anglès llegint i sentint pàgines web, mentre el programa ens dicta el text. Disponible també para aprendre castellà.

► Android
 


Lingibili

Aprenentatge d'idiomes, vocabulari bàsic. Aplicació que et permet aprendre les paraules més comunes de diferents idiomes mitjançant codis QR: català, àrab, xec, danès, alemany, grec, anglès, castellà, finès, francès, italià, holandès, noruec, polonès, portuguès, rus, suec, turc.

iOS
Android
 


Maria's Spanish Class Lite

Aprenentatge de castellà, jocs i interactivitat. Aplicació que en la seva versió gratuïta ens facilita l'aprenentatge de l'anglès mitjançant diversos jocs i reptes per l'estudiant. 

iOS
Android
 


Speaking Pal English Tutor

Aprendre parlant, pronunciació i fonètica angleses. És tracta d'una eina que et permet tenir converses amb "persones virtuals" per tal de millorar la teva pronunciació.

iOS
Android
 


Video lessons

Lliçons d'anglès en vídeo, gramàtica, vocabulari, TOEFL.  L'aprenentatge es realitza mitjançant lliçons en vídeo impartides per professors natius. Forma adequada per educar l'oïda. Els continguts s'actualitzen cada setmana.

Android


 

Torna al prestatge  ►