APP's Word


Selecció d'aplicacions per iOS i Android relacionades amb la narrativa, des de catàlegs de llibres electrònics fins a aplicacions que permeten llegir en streaming. 

Torna al prestatge  ►


APLICACIONS RECOMANADES
 

Goodreads

Descobreix i comparteix els llibres que t'agraden a Goodreads , el lloc més gran del món per lectors i recomanacions de llibres. Troba novetats i llibres interessants navegant per les recomanacions personalitzades basades en els llibres que has llegit i en els teus gèneres favorits. Mira el que els teus seus amics estan llegint , escriu ressenyes de llibres, i fes un seguiment del que vols llegir.

► Android

► iOS
 


iBooks

Google Play Books té un catàleg molt gran i dóna accés a llibres gratuïts, però clàssics. I al igual que el de Google facilita "samples" o mostres dels llibres de pagament.

► iOS
 


Google Play Books

Lector de llibres electrònics amb més de tres milions de llibres gratuïts, la majoria clàssics.

► iOS
► Android
 


Wattpad

Biblioteca mundial i ilimitada, totalment gratuïta. Una de les millors. 

► iOS
► Android


Kindle

Potser és el catàleg més gran de llibres que hi ha al mercat. Permet llegir llibres Kindle i documents PDF amb una interfície fàcil i elegant. Més d'un milió de documents disponibles.

► iOS
► Android
 


Kobo

Més de 3 milions de llibres en el seu catàleg, alguns gratis. 

► iOS
► Android
 


24symbols

Clàssics gratuïts. Lectura al núvol, en streaming. 

► iOS
► Android
 

BiblioMaresme

Una eina dinàmica i ampliable per donar a conèixer tots els recursos que tenen les biblioteques d'aquest territori, aquests recursos es van ampliant any a any a la vegada que es creen noves biblioteques o s'afegeixen d'altres que no hi formaven part. 

► iOS
► Android
 


Sant Jordi, la llegenda

La llegenda de Sant Jordi interactiva.

► iOS
 


Les bestioles del jardí

La marieta Antonieta és la protagonista d'aquesta col·lecció per a lectors a partir de 5 anys. Tots els llibres conten històries senzilles i divertides amb unes bestioles ben simpàtiques com a protagonistes.
També pots accedir a la web i retallar i muntar un mòbil amb la marieta Antonieta i els seus amics.

► iOS
► Android
 


Sant Jordi 2013

Una aplicació que agrupa i referencia gairebé 200 llibres seleccionats entre les novetats d'aquest any, els ‘top' per regalar en una diada tan assenyalada com aquesta.

► iOS
 


Aldiko

Lector de llibres electrònics per sistemes Android. No molt conegut, però de les millors i llegeix molts formats (Epub, pdf, ...) 

► Android
 


Moon + reader

Es pot personailtzar, pots buscar paraules, fer marcadors, canviar la mida de la lletra i ofereix fins a cinc formes de navegació.

► Android
 


Cool Reader

Suporta diferents formats de lectura i pots personalitzar les diferents textures de fons. 

► Android
 


Audible

Amb una biblioteca de més de 100.000 llibres, quasi bé tots en anglès. Té una peculiaritat, el mode son: pots escoltar un conte i passada hora s'apagarà perquè puguis dormir. Ho pots programar. 

► Android
 


Perfect Viewer

La millor aplicació per llegir còmics.

► Android


Torna al prestatge  ►

Efemèrides

Es necesario configurar el portlet.