Els grans esdeveniments esportius


Mundials, jocs olímpics, tornejos i competicions. Fes un cop d'ull als següents esdeveniments de caràcter internacional a tot el món i a Catalunya.

 

 Vés al prestatge  ►

 


RECURSOS WEB D'ALTRES ESDEVENIMENTS

 

Rally de Catalunya

Participants, calendari, recursos multimèdia, història. El Rally Catalunya, oficialment Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, és una prova de rally que es disputa anualment a Catalunya des de l'any 1957 i organitzat pel RACC.
 


Barcelona World Race

Notícies i recursos multimèdia. La Barcelona World Race és la primera i única regata a vela al voltant del món a dos (dos tripulants per vaixell). És una regata sense escales. La Barcelona World Race 2014/15 serà la tercera edició de la regata. Organitzada por la Fundació Navegació Oceànica Barcelona.
 


Volta Ciclista a Espanya

Recorregut, notícies, imatges i vídeos, història. Web oficial de la Volta ciclista a Espanya. La edició del 2013 serà del 24 d'agost al 15 de setembre.
 


Gran Premi d'Espanya de Formula 1

Actualitat, edicions anteriors, informacions útils. El Gran Premi d'Espanya és una cursa d'automobilisme de velocitat vàlida per al Campionat Mundial de Fórmula 1, que actualment es disputa al Circuit de Catalunya, a Barcelona.
 


Gran Premi Aperol de Catalunya

Informació sobre el Gran Premi de Moto GP que és celebra anualment al circuit de Barcelona.
 


Jocs Mediterranis

Els Jocs Mediterranis són una sèrie d'esdeveniments multiesportius i culturals que s'engloben dins del Moviment Olímpic, entre els anomenats Jocs Regionals, celebrats pels països riberencs de la mar Mediterrània. L'edició de 2013 va tenir lloc a Mersin (Turquia) i la de 2017 serà a Tarragona.
 


Ryder Cup

Actualitat, puntuacions, recursos multimèdia. La Ryder Cup és un torneig biennal de golf que enfronta als equips d'Europa i els Estats Units. La Ryder Cup va néixer el 1926.
 


Wimbledon

Actualitat, recursos audiovisuals, història. Wimbledon és un dels quatre tornejos que formen el Grand Slam. Els altres són l'Open d'Austràlia, el Torneig Roland Garros i l'Open d'Estats Units. En tennis, es diu que un jugador o una parella de dobles assoleix el Grand Slam si obté tots els següents tornejos el mateix any.
 


Copa Davis

Notícies, recursos multimèdia, calendari, equips. La Copa Davis és una competició tennística disputada anualment entre seleccions de països que organitza la International Tennis Federation.
 


Eurobasket

El Eurobasket o Campionat Europeu de Bàsquet de la FIBA (Federació Internacional de Bàsquet), és la més important competició de bàsquet de FIBA Europa. Es disputa biennalment, essent el primer campionat al 1935 i després regularment des de 1947.
 


Copa del Rei de Bàsquet. (ACB)

Història, actualitat, clubs, calendari. Esdeveniment anual de bàsquet organitzat per l'Associació de Clubs de Bàsquet (ACB). La fase final de la Copa del Rei és un dels majors esdeveniments anuals de l'esport espanyol en general.
 


Esdeveniments Rugby

Portal argentí dedicat al rugby amb seccions especials dedicades a esdeveniments internacionals com ara el conegut torneig Sis Nacions. També secció per esdeveniments a Espanya.
 


Federació Catalana d'Atletisme

Notícies i recursos relacionats amb l'Atletisme. La Federació Catalana d'Atletisme coordina i tutela les organitzacions i altres col⋅lectius dedicats a la pràctica de l'atlestime.
 


Calendari internacional d'esdeveniments esportius a Catalunya

Calendari actualitzat d'esdeveniments esportius a Catalunya elaborat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Consell Català de l'Esport.
 


SuperBowl

La Super Bowl és la final de la National Football League de futbol americà. Al marge de l'esport és una de les retransmissions televisives amb més audiència al món.
 


NBA

Notícies, eliminatòries, calendari. Portal oficial de la lliga de bàsquet dels Estats Units.
 A LES BIBLIOTEQUES TROBARÀS

 

Vés al prestatge  ►