Notícies

Llegeix les respostes de Rafel Nadal a l'Entrevista virtual
Llegeix les respostes de Rafel Nadal a l'Entrevista virtual

Periodista i escriptor d'èxit, guanyador d'importants premis literaris, Rafel Nadal ha contestat les preguntes que els seus lectors ens han fet arribar a través de l'espai de les Entrevistes virtuals.

Rafael Nadal i Farreras (Girona, 1954) és periodista i escriptor català. Actualment escriu a La Vanguardia i col·labora habitualment a RAC1, TV3 i 8TV. Ha estat director d'El Periódico de Catalunya de maig del 2006 a febrer del 2010, període durant el qual, el diari va rebre molts premis. Anteriorment, ha treballat en els principals diaris del país i ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat en empreses editores i grups de comunicació. A la seva faceta d'escriptor, va despuntar al 2011 amb Els Mandarins, i va guanyar el Premi Josep Pla de narrativa del 2012, i el Premi Amat-Piniella del 2013, amb la novel·la Quan érem feliços (2012). A l'octubre de 2013 publica la seva novel·la Quan en dèiem xampany, que a l'igual que l'anterior, tracta d'una saga familiar a cavall entre Catalunya i la Xampanya francesa. A l'any 2015 publica la seva darrera novel·la La maledicció dels Palmisano.

La Xarxa de Biblioteques Municipals organitza aquestes entrevistes virtuals per fomentar la lectura i complementar l'oferta dels clubs de lectura.

28/11/2016 12:01h
Mitjana (0 Vots)