Notícies

La Biblioteca de Manlleu entra en funcionament
La Biblioteca de Manlleu entra en funcionament

La nova Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA va obrir les seves portes el passat 14 d'octubre. La fórmula per poder-la ubicar al cèntric i emblemàtic edifici de la plaça Fra Bernadí, però amb accés pel carrer del Pont, ha estat una cessió d'ús de cinc anys prorrogables per part de l'entitat bancària. L'entrada s'ha remodelat, i es pot pujar al segon pis per les escales o en ascensor. La biblioteca, que forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, triplica l'espai i estrena una àrea infantil.

El nou equipament disposa de 1.866 m2 i s'ubica a la primera planta d'un edifici del BBVA. El fons documental de la biblioteca prové de la fusió de les dues biblioteques que hi havia al municipi: la Bisbe Morgades i la Mossèn Blancafort. Com a novetats incorpora fons audiovisual en format Cd i DVD, aparells d'autoescolta i autovisionatge i també una pantalla informativa. També disposarà de seguretat i servei de préstec  d'autogestió pels usuaris mitjançant tecnologia RFID. 

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona està integrada per 225 biblioteques i 10 bibliobusos, que treballen de forma coordinada i amb uns mateixos estàndards de qualitat per tal de facilitar l'accés a la cultura, el lleure i la informació als ciutadans de la demarcació de Barcelona. 

Més informació:
17/10/2016 09:05h
Mitjana (0 Vots)