Notícies

Celebra el dia més curt de l'any a les biblioteques
Celebra el dia més curt de l'any a les biblioteques

Diumenge 21 de desembre és el dia més curt de l'any. Diverses entitats relacionades amb el cinema organitzen una cita per reivindicar els curtmetratges. Es tracta d'un esdeveniment internacional que ja s'ha celebrat amb èxit a altres països europeus i que té lloc, per segon any, a Catalunya amb diferents projeccions gratuïtes de curtmetratges per tot el territori. L'objectiu principal és donar a conèixer el curtmetratge al públic majoritari a través d'una acció de gran repercussió mediàtica i social.

L'Acadèmia del Cinema Català, la Coordinadora de Festivals de Cinema de Catalunya (CI&VI Festivals de Cinema), el Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya (CPAC), i Marvin & Wayne, distribuïdora de curtmetratges i membre fundador de l'AIC (Asociación de la Industria del Cortometraje), han sumat esforços per organitzar una acció conjunta a diversos espais de Catalunya i celebrar [ED+C] EL DIA MÉS CURT.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona s'adhereix, com l'any passat, a aquesta iniciativa i projecta una selecció de curtmetratges, el dia 21 o durant els dies previs d'aquella setmana, a  42 biblioteques de la demarcació de Barcelona. Hi ha dues programacions: d'una banda, adreçada al públic infantil amb curtmetratges dels festivals El meu primer festival i Andorra Kid's Film Festival; i una altra, per al públic juvenil i adult dels festivals Filmets-Badalona Film Festival i Bcn Sports Film Festival. Les biblioteques que se sumen a l'esdeveniment són:

S'ha creat un hashtag per a l'activitat: #eldiamescurt


 Més informació:

 

16/12/2014 10:31h
Mitjana (0 Vots)