Notícies

Martín Berasategui, millor restaurant del món segons Tripadvisor
Martín Berasategui, millor restaurant del món segons Tripadvisor

Tripadvisor, la web de viatges més gran del món, va anunciar ahir els guanyadors dels premis Travellers' Choice per a restaurants. I, per segon any consecutiu, el restaurant més valorat pels usuaris de la famosa web ha estat el Martin Berasategui de Lasarte. Els guanyadors ha estat escollits gràcies a un algoritme que té en compte la quantitat i la qualitat dels comentaris dels usuaris sobre els restaurants durant tot un any.

Martin Berasategui (Lasarte, Guipúscoa, tres estrelles Michelin) ha estat premiat novament com el millor restaurant del món, d'Europa i d'Espanya. Dos restaurants més de l'Estat acompanyen a Berasategui en la llista del Top 25 mundial, l'Azurmendi Gastronómico en desè lloc (Larrabetzu, Vizcaya, tres estrelles Michelin) i El Celler de Can Roca (Girona, tres estrelles Michelin) que ha quedat com el tretzè millor restaurant del món però que el 2014 ocupava la primera posició.

TripAdvisor ha realitzat una enquesta a gairebé 2.000 dels seus usuaris de l'Estat Espanyol, per conèixer els seus hàbits sobre turisme i gastronomia. En els resultats es demostra que la gastronomia adquireix un paper rellevant durant els viatges ja que un 78% dels enquestats, valora la selecció d'un restaurant en el lloc de destí com a molt important per a l'experiència global del viatge. El 55% ha planejat alguna escapada gastronòmica a un destí per provar la famosa cuina local i fins un 49% per visitar, exclusivament, un restaurant en particular. Sobre l'alta cuina, la gastronomia peninsular és la guanyadora en el moment d'escollir un restaurant d'aquest nivell i els motius per anar-hi són, principalment, gaudir de l'experiència i degustar alta cuina.

 

Vés al prestatge de Cuina i vins ►

 

22/10/2016 11:09h
Mitjana (0 Vots)