Notícies

La Women Race de Tarragona
La Women Race de Tarragona

El diumenge 9 d'octubre els carrers de Tarragona es tornaran a tenyir de color lila amb les participants de la tercera edició de la Women Race, una cursa solidària per a dones patrocinada per El Corte Inglés.

Es tracta d'una cursa popular on l'objectiu principal no és fer la millor marca, sinó acabar i gaudir de l'itinerari. El recorregut és de cinc quilòmetres i passarà per la zona més cèntrica de Tarragona visitant alguns dels indrets més coneguts i emblemàtics de la ciutat, com ara la Rambla Nova, arribaran al Balcó del Mediterrani, passaran per la Via de l'Imperi Romà, l'Avinguda Catalunya o la Rambla del President Lluís Companys, que serà l'inici i el final de la prova.

Les inscripcions de 9 euros es poden fer fins el dia 5 d'octubre i aniran destinades a l'associació de nenes amb càncer AFANOC. El límit està en les 1500 inscripcions.

Al marge de la cita esportiva, durant aquests dies previs l'organització està duent a terme xerrades i actes paral·lels amb la intenció de donar a conèixer el seu marcat caràcter solidari, festiu i popular i apostar per Tarragona com a ciutat dinamitzadora de proves com aquesta.

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 també col·laboren amb la Women Race El Corte Inglés amb un grup de voluntaris que donaran suport el dia de la cursa.

Vés al prestage

29/09/2016 20:14h
Mitjana (0 Vots)