Notícies

Tot a punt de començar
Tot a punt de començar

Ha calgut esperar quatre anys per tornar a viure el somni olímpic, hores i hores d'esport sense fi on es veuen representades disciplines mediàtiques i d'altres que no ho són tant.

Rio de Janeiro viurà un dies de passió desfermada i mentrestant es posa a punt per poder donar inici a les competicions. Petits problemes organizatius semblen superar-se amb il·lusió i treball com pot ser la qüestió dels acabats de la Vila Olímpica, d'altres més grans com la contaminació de les aigües seran més complicats de solventar. El tema del dopatge rus ocupa les portades aquests dies i no fa cap bé a l'esport.

Els jocs començaran el dia 5 d'agost però ja estan passant coses: molts esportistes ja viuen a la Vila Olímpica i s'adeqüen als horaris i a part de les instal·lacions fent el seus primers entrenaments a terres americanes. També hi ha temps lliure, sembla ser que hi ha algunes queixes per no poder-se caçar pokemons.

El futbol començarà dos dies abans de l'inici real dels jocs però els mandataris del Coi es reuneixen diariament, tracten molts temes però hi ha un que és molt important, si fa 7 anys es va decidir que golf i rugbi serien esports olímpics a Rio. Ara s'està decidint quins nous esports hi haurà nous a Tòquio 2020.

El comité organitzador japonès ha fet una proposta amb cinc esports molt diferents entre si. Consideren que Karate i beisbol, que mouen masses al país nipó, han de ser-hi i després proposen noves disciplines espectaculars com el surf, l'escalada i el monopatí en la seva variant de curses i habilitat.

D'aquí res sabren com seran els jocs de... 2020!!

Vés al prestatge d'esports ►

02/08/2016 09:52h
Mitjana (0 Vots)