Notícies

La VII Fira del tomàquet de varietats locals del Vallès Oriental tindrà lloc el 23 i 24 de juliol
La VII Fira del tomàquet de varietats locals del Vallès Oriental tindrà lloc el 23 i 24 de juliol

Aquest any  la VII Fira del Tomàquet de Santa Eulàlia de Ronçana es realitzarà el cap de setmana del 23 i 24 de juliol. La Fira l'organitza el Consell Comarcal juntament amb l'Ajuntament de la vila i amb la col•laboració de Llavors Orientals, Slow Food Vallès i l'associació CuinaVO.

La principal novetat és el canvi d'ubicació de l'Hort de l'Espelt que enguany estarà a la masia El Molí d'en Vendrell, molt a prop del lloc on es fa la fira i es podrà visitar l'horta ecològica d'en Javier Gargantiel, tot un luxe per als visitants. Aquest any s'han ampliat els horaris a fi de disposar de més possibilitats per degustar els tomàquets, conèixer les varietats i comprar-les directament als pagesos que les cultiven.

Hi haurà activitats per a tots els públics, una altra de les novetats d'aquesta edició és el tast especial per a nens i nenes fins a 12 anys. També hi ha programat un taller familiar molt interessant, "Biodiversitat, fem petits hotels d'insectes" a càrrec de Llavors Orientals. Sense oblidar els habituals tallers pràctics, les visites a l'hort i les parades dels productors de proximitat amb tomàquets, pa, oli i productes elaborats amb tomàquets.

I el plat especial serà la demostració i degustació de tapes elaborades pels cuiners de CUINAVO, tot un luxe per a totes les edats!!!.

 

Vés al prestatge de Cuina i vins ►

Més informació:
23/07/2016 20:32h
Mitjana (0 Vots)