Notícies

Si tens entre 18 i 29 anys i busques feina, Enfoca't! et pot interessar
Si tens entre 18 i 29 anys i busques feina, Enfoca't! et pot interessar

Si esteu buscant feina i esteu interessats en l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC), des de Fundación Esplai t'oferim el programa enfoca'T, que tot just arranca la seva 2a edició a Barcelona a partir de la 2a quinzena de setembre de 2016.

Aquest programa proporcionarà unes formacions gratuïtes en programació i disseny de software, Bases de Dades (Microsoft SQL Server), desenvolupament orientat a objectes amb C# i introducció a les aplicacions gestió de Microsoft NAV. La particularitat d'aquest programa es que, al finalitzar l'itinerari formatiu, entrareu en un procés de selecció de contractació per part de les empreses que participen amb el nostre programa. Es realitzaran 2 formacions a Barcelona en horari de matí i de tarda.

¿Quins requisits heu de complir per poder participar en aquest programa?

Bàsicament heu de complir 3 punts per poder participar-hi:

  • Tenir entre 18 i 29 anys.
  • Estar inscrit al Sistema de Garantia Juvenil, en cas de no estar-hi, verificar que compliu els requisits per poder-hi ingressar.
  • Tenir una formació mínima de Cicle Formatiu de Grau Mig (millor si es de l'àmbit tecnològic però no es estrictament necessari)

En cas que us hagi interessat el programa i vulgueu participar-hi, heu de reomplir el següent formulari. Nosaltres verificarem les vostres dades i us convocarem a alguna de les jornades informatives que tenim previst organitzar. Enllaç al formulari d'inscripció

A continuació us facilitem uns enllaços perquè pugueu obtenir més informació sobre el funcionament del programa:

Vídeo del Programa Enfoca't

Vés al prestatge de Món laboral ►

22/07/2016 11:30h
Mitjana (0 Vots)