Notícies

Final Champions League
Final Champions League

La Copa d'Europa de Futbol (actualment coneguda com a Champions League o Lliga de Campions) és la màxima competició oficial de futbol masculí per a clubs que es disputa a Europa, amb periodicitat anual.

Aquest dissabte dia 28 de maig es celebra a l'estadi de San Siro de Milà, la final de la UEFA Champion League 2016.

En aquesta ocasió s'enfrontaran dos equips espanyols: el Real Madrid i l'Atlètic de Madrid, aquest últim després de deixar eliminat al FC Barcelona. I el Real Madrid després d'una temporada de pujades i baixades, amb moments d'èxtasis i etapes d'ombres, lluitarà per aconseguir la onzena corona.

Deixant de banda els fets succeïts, dos anys enrere, a Milà es disputarà la tercera final de la Lliga de Campions protagonitzada exclusivament per equips espanyols.

També aquest cap de setmana hi haurà la UEFA Champions Gallery.

La exposició de grans imatges de la història del futbol europeu estarà oberta al públic a Milà, des del dijous 26 fins al diumenge 29 de maig.

Els visitants de la galeria viuran una experiència interactiva accedint a vídeos i hi haurà una mostra de 32 camisetes dels clubs que han competit aquesta temporada a la UEFA Champions League, des de la fase de grups fins al final.

Que guanyi el millor!


 

Vés al prestatge

26/05/2016 17:56h
Mitjana (0 Vots)