Notícies

La lliga de futbol en joc
La lliga de futbol en joc

La lliga de futbol de primera divisió per a la temporada 2015-2016 es decidirà aquest dissabte a caixa o faixa. El Futbol Club Barcelona, l'equip que ha manat durant el campionat durant la major part del campionat, se la juga al partit d'aquesta darrera jornada en l'enfrontament que es disputarà contra el Granada lluny del Camp Nou. L'equip està confiat després de redreçar una crisi de joc i resultats que per un moment va semblar que no sabria superar.

El Real Madrid, l'etern rival, li disputa la competició jugant el seu darrer partit al camp del Deportivo de la Coruña. Amb un punt menys que els blaugrana, els blancs no depenen d'ells mateixos i han d'esperar una ensopegada de l'equip català per donar la sorpresa i guanyar el títol.

 A partir d'aquí l'emoció està servida. Els dos partits es juguen simultàniament a les 17h i serà, per tant, una tarda de transistors, d'aquelles d'abans. Una lliga que semblava dada i beneÏda el mes de març ara es decidirà al darrer sospir. És per això que s'han disparat els rumors típics en aquestes situacions: maletins per motivar els rivals que no s'hi juguen res, les pressions de les cases d'apostes, etc... . En tot cas hem de confiar en l'esportivitat de tothom i que aquesta competició no quedi tacada per aquest aspecte.

Que guanyi el millor!

Vés al prestatge d'esports ►

14/05/2016 09:43h
Mitjana (0 Vots)