Notícies

Mundial 2016 de MotoGP
Mundial 2016 de MotoGP

Ens espera un cap de setmana de motociclisme amb les primeres curses de Moto2, Moto3 i MotoGP. Parlem de la categoria reina, Moto GP.

Què passarà? Qui guanyarà? Aquest primer diumenge de competició al Gran Premi de Qatar, Jorge Lorenzo, campió de l'any anterior, té moltes opcions. Entrenant va fer el millor temps, seguit de Rossi el seu gran rival, al setè lloc va quedar Pedrosa i al vuitè lloc Márquez.

Aquest any hi hauran 18 carreres, l'última serà el 13 de novembre a València.

La Yamaha s'ha confirmat com la millor moto durant la pretemporada.

Quan el diumenge comenci a Qatar el primer Gran Premi del any, les 21 motos de la graella de sortida de MotoGP, hauran de tenir en compte els canvis. Els 2 canvis principals han estat la imposició de una mateixa centraleta electrònica per a totes les fàbriques. I l'altre canvi ha estat el proveïdor únic de neumàtics. També s'han unificat la capacitat dels dipòsits de combustibles a 22 litres i s'ha reduït el pes mínim de les motos a 157 kg,  un menys que la temporada passada.

En quant al número de motos, aquesta temporada els equips de fàbrica en podran utilitzar 7.

Com a mesura de seguretat els pilots no es podran aturar a la meta per agafar banderes, únicament ho podran fer a les zones segures del circuit.

Després d'una pretemporada que els ha portat a Malàisia, Austràlia i Qatar, per adaptar-se aquests canvis, arriba el moment de la veritat per a Marc Márquez, i Dani Pedrosa, amb la primera carrera de l'any, el pròxim diumenge a les 7 de la tarda. Que guanyi el millor, comença l'espectacle!

Vés al prestatge d'esports

18/03/2016 11:53h
Mitjana (0 Vots)