Notícies

eDreams Mitja Marató de Barcelona
eDreams Mitja Marató de Barcelona

El diumenge dia 14 de febrer, precisament el dia de sant Valentí, es celebrarà a Barcelona una de les mitges maratons més importants del món. El jove corredor eritreu, Ghirmay Ghebreslassie, actual campió del món de marató, ha confirmat la seva participació a la cursa i el seu desig d'emportar-se la victòria i de batre la seva pròpia marca personal per sota de l'hora.

El cartell de participants de l'eDreams Mitja Marató de Barcelona d'enguany és de luxe, ja que hi figuren atletes com la kenyana Florence Kiplagat, l'italià Daniele Meucci (campió d'Europa), o homes de la talla de Hunewag Mesfin, Abera Kuma, Josphat Kiprono Menjo o Merhawi Kesete, que tenen molt bones marques.

El disseny de les samarretes d'aquest any són precisament un homenatge a l'atleta Florence Kiplagat, que l'any passat va batre per segona vegada consecutiva el rècord del món en la distància de mitja marató que ella mateixa ja posseïa. També va batre els rècords femenins en la distància de 15 km i la distància de 20 km. Aquest any 2016, la corredora de fons torna a Barcelona a batre el seu propi rècord. En les samarretes s'hi veu la seva silueta de fons amb el lema Break your record.

La distància de la mitja marató és de 21.097 quilòmetres i per participar és obligatori córrer amb xip. Així que milers d'atletes anònims intentaran lluitar contra les seves pròpies limitacions, el seu premi serà la satisfacció de veurà com amb esforç es poden assolir petites metes. Les inscripcions finalitzaran el dilluns, dia 8 de febrer o bé quan es completin les places disponibles. Per a més informació sobre el reglament, el recorregut, les inscripcions, les acreditacions, etc. es pot consultar el seu web.

Vés al prestage ►

04/02/2016 18:25h
Mitjana (0 Vots)