Notícies

Pilota d'Or 2015
Pilota d'Or 2015

El FIFA Pilota d'Or és un premi individual, instaurat el 5 de juliol de 2010, que es concedeix anualment al millor jugador i jugadora de futbol del món, així com al millor entrenador/a d'equips masculins com femenins.

Aquest premi és el resultat de la unificació dels premis Pilota d'Or, concedit per la revista France Football, i el FIFA World Player, concedit per la Federació Internacional de Futbol Associació (FIFA).

La primera entrega del guardó es va realitzar el 10 de gener de 2011 a la ciutat de Zuric (Suïssa).

Com s'esperava, Leo Messi i Cristiano Ronaldo seran a Zuric el pròxim 11 de gener 2016, i estaran acompanyats per Neymar. Era, de fet, l'únic dubte que quedava per aclarir. Finalment, Luis Suárez s'ha quedat fora del podi definitiu.

L'any passat li va guanyar la partida Cristiano Ronaldo a Leo Messi.

La presència de Neymar reforça l'hegemonia del Barça, perduda en les dues edicions anteriors, amb Messi com a únic representant.  El brasiler és l'estrella en alça, el nom amb més capacitat per ocupar el lloc de Leo quan decideixi fer un pas enrere si és que ho decideix.

El Barça és el rei absolut d'aquesta gala en els últims nou anys. Més de la meitat dels jugadors al podi, amb Leo com a inquilí permanent, han sigut blaugranes. La pilota és del Barça. I de Messi.

Vés al prestatge

02/12/2015 18:36h
Mitjana (0 Vots)