Notícies

NBA: inicia temporada 2015-2016
NBA: inicia temporada 2015-2016

La NBA és la principal lliga professional de bàsquet dels Estats Units. És la lliga més competitiva de tot el món.

La lliga professional americana de bàsquet està dividida en dues conferències, la Conferència Est i la Conferència Oest que consten de 3 divisions cada una. Primerament es juguen una sèrie de partits de pretemporada, després la temporada regular i finalment els play-off entre els millors equips de la lliga que s'enfronten entre ells, en eliminatóries on guanya el millor de 7 partits.

La temporada regular consta de 82 partits. Cada equip juga 41 partits com a local i 41 com a visitant. Els adversaris de cada partit es distribueixen de la següent manera: 4 partits contra els equips de la pròpia divisió, 3 o 4 partits contra els equips de la mateixa conferència, però de diferent divisió i dos partits contra els de l'altra conferència.

La temporada 2015-2016 s'inicia el dimarts 27 d'octubre, amb 30 equips.

Conferència Est: Boston Celtics, Brooklyn Nets, New York Knicks, Philadelphia 76ers, Toronto Raptors, Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons, Indiana Pacers, Milwaukee Bucks, Atlanta Hawks, Charlotte Hornets, Miami Heat, Orlando Magic, Washington Wizards.

Conferència Oest:  Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Portland Trail Blazers, Oklahoma City Thunder, Utah Jazz, Dallas Mavericks, Houston Rockets, Memphis Grizzlies, New Orleans Pelicans, San Antonio Spurs, Golden State Warriors, Los Angeles Clippers, Los Angeles Lakers, Phoenix Suns, Sacramento Kings.
 

29/10/2015 19:40h
Mitjana (0 Vots)