Notícies

Tokio 2020: entre el plagi i la novetat
Tokio 2020: entre el plagi i la novetat

La Lliga de futbol i els seus problemes televisius, la Champions i el conflicte de les estelades al Camp Nou,  l'ACB i Navarro, que sempre és dubte, la Fórmula 1 que perd Alguersuari... el món dels esports sempre és notícia! Perquè, com a la vida, hi passen coses. Les competicions esportives són com petites, o grans!, píndoles que ens fan estar sempre pendents de l'última part dels telenotícies.

Sempre? No, sempre no. Hi ha esports que no ens motiven, que no seguim, que no ens desperten ni interès ni, molt menys, passions. Però potser és perquè no els coneixem prou... Potser necessitem un pla de xoc per desintoxicar-nos dels esports majoritaris i apassionar-nos amb l'escalada, l'skateboard, el karate i el surf! Aquest pla de xoc poden ser els Jocs Olímpics de Tokio 2020.

I és que després de tota la polèmica generada al voltant del logo creat per Sano i denunciat per plagi per Olivier Debie, creador del logotip del Teatre de Lieja, els nipons han decidit que això no pot diluir uns Jocs Olímpics que volen moderns, diferents i amb novetats! Per això han proposat al COI la inclusió de nous esports a la competició: el beisbol, el softbol, el karate, el surf, l'skateboard i l'escalada. L'acceptació per part del COI suposarà una sacsejada important en federacions, esportistes, drets televisius i en la pròpia organització dels Jocs. Per més informació sobre com s'organitzarien les competicions podeu consultar la notícia al Mundo Deportivo.

Recordem que els Jocs de Tokio seran del 24 de juliol al 9 d'agost de l'any 2020... anotem-ho a l'agenda.

Vés al prestatge

01/10/2015 17:11h
Mitjana (0 Vots)